Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Rørtænger af høj kvalitet

Rørtangen blev opfundet i slutningen af det 19. århundrede og har sidenhen været et populært værktøj, der har sin plads i enhver veludstyret værktøjskasse.

Dens evne samt fleksibilitet har været til gavn for mange og gør i dag rørtangen til et meget alsidigt værktøj, der kan benyttes i adskillige sammenhænge.

Mangler du en eller flere rørtænger til værktøjssamlingen, kan du finde diverse modeller her på siden eller i butikken. Hos Biltema har vi et bredt udvalg til en fordelagtig pris, og du er altid velkommen til at stille spørgsmål til vores produkter.

Læs mere her.

Hvad kan en rørtang?

En rørtang har to kæber med såkaldte tænder, der kan indstilles, hvilket gør det muligt at stramme grebet om objekter.

Rørtænger er ideelle til at fæstne grebet om rør og stænger - deraf navnet. Men værktøjet kan også bruges til en lang række andre formål.

Hvordan kan tangen fastne grebet om cirkulære objekter?

Det foregår således, at tangen kan installeres til at passe rundt om objektet. Derudover er tænderne også vigtige, da de formår at fastholde grebet, efter kæberne er justeret.

Derfor er det også et værktøj, du bør have i din værktøjskasse, da en rørtang tjener mange forskellige formål.

Fordelagtige priser på alt fra Biltema

Ønsker du at få fat i en af vores tange? Eller søger du noget helt andet? Fortvivl ej – Biltema står klar til at hjælpe dig.

Vi tilbyder varer i prisklasser, der gør det muligt for alle at handle hos os. Dette gælder samtlige varer – alt fra skruer og søm til trampoliner og cykler.

Dette har vi gjort af hensyn til vores kunder, som er fri for at slå sin økonomi i stykker, når de handler hos Biltema.

Du kan altid komme ind i en af vores mange butikker eller handle online uden at frygte, at det letter pengepungen væsentligt.

Skal du have en hjælpende hånd?

Har du spørgsmål til vores rørtænger eller andre produkter, vi tilbyder? Så tøv ej med at tage kontakt.

Vi har nøje udvalgt og oplært vores personale, så de kan besvare de spørgsmål, der falder dig ind.

Du er derfor velkommen til at spørge ind til vores sortiment. Vores kollegaer står klar til at besvare dem hurtigst muligt.

Du kan kontakte os på:

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.