Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Spidstang – find den her til dit projekt

En tang er et af de mest essentielle og samtidig mest almindelige værktøjer at være i værktøjskassen. De er både gode til at stramme, bøje og klippe ting - og mere til. Tangens anvendelighed har gjort den særdeles populær i husholdningen.

Der findes dog forskellige typer af tænger, som er beregnet til forskellige formål. Står du i en situation, hvor du arbejder med søm, hæfteklammer, nitter eller lignende, kan du med fordel benytte dig af et af vores spidstænger.

Her på siden kan du vælge mellem hele seks forskellige af slagsen.

Ønsker du mere viden om vores tænger, så bliv hængende her på siden og læs med.

Hvilke spidstænger finder du hos os?

Hos Biltema har vi forskellige tænger, der varierer i design og funktioner.

Vi har spidstænger, som er ekstra lange, der kan komme ind steder, hvor hånden ikke kan komme til.

Derudover tilbyder vi ligeledes tænger i korte og normale længder, hvor håndtagene er lavet af gummi. Det giver en god komfort og et værktøj, der er behageligt at arbejde med.

Find det, som du har behov for, her.

Find din tang til en god pris hos os

Hos Biltema har vi gjort vores for at sørge for, at alle har mulighed for at have de værktøjer, de har brug for. Dette har vi gjort ved at sikre, at alle priser i vores sortiment er blandt de laveste på markedet.

Et værktøj af høj kvalitet er ikke et privilegium - det mener vi hvert fald ikke. Vi mener, at det bør være alment tilgængeligt, så samtlige af vores kunder har mulighed for at fikse småting i hjemmet og ikke mindst sætte gang i store som små gør-det-selv-projekter.

Alt dette kan du gøre med vores værktøj til fordelagtige priser.

Se vores udvalg her på siden eller i butikkerne.

 

Holdbare værktøjer

Selvom vores priser befinder sig bunden, kan vi ikke sige det samme om kvaliteten af vores værktøjer. De er holdbare, solide og ikke mindst komfortable at arbejde med.

Vi mener, at høj kvalitet ikke nødvendigvis betyder høje priser. Derfor har vi fyldt vores butikker samt varelagre med produkter af høj kvalitet til priser, der er svære at takke nej til.

Lyder dette som noget for dig?

Så kan du allerede i dag udforske vores hjemmeside eller butikker.

Kundeservice i verdensklasse

Overvejer du at besøge en af vores butikker? Tøv ej. Vores medarbejdere landet rundt er imødekommende, smilende og tager godt imod hver eneste kunde, der træder ind i butikken.

Vi har formået at sammensætte et team, der vægter god kundeservice og et smil på læben højt. Det er vigtigt for os, at du går glad ud af butikken med det rette produkt i hænderne.

Vores kundeservice rådgiver dig gerne

Udover at yde en service i verdensklasse, er vores medarbejdere også kompetente og kan rådgive dig, hvis du er i tvivl om, hvilket produkt der er bedst til dit projekt.

Så hvis du har spørgsmål, kan du altid henvende dig til vores personale.

Hvordan kan vi kontaktes?

Ønsker du at kontakte os på anden vis end ved besøg i vores butik, kan du også altid fange os via telefon 70 80 77 70 eller mail kundeservice@biltema.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.