Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Kabelskotang til elinstallationer

Elinstallationer kræver, at du har det rigtige udstyr, så arbejdet udføres gnidningsfrit og sikkert.

Her hos Biltema har vi det udstyr, du skal bruge for at gøre din arbejdsproces nemmere og mere sikker. Blandt andet tilbyder vi kabelskotang, som du kan blive klogere på her på siden.

Hvad er en kabelskotang?

En kabelskotang benyttes, når du beskæftiger dig med elektricitet. Den kan benyttes til at afisolere, klippe og krympe kabelsko.

En kabelsko bruges til tilslutningen af kabler til elinstallationer og er derfor en vigtig enhed.

Få din kabelskotang til en fast lav pris

Vi tilbyder to forskellige varianter til en fast lav pris. Det er der en helt særlig grund til.

Hele vores sortiment bærer præg af vores ønske om at tilbyde vores kunder produkter af høj kvalitet til en pris, de kan betale.

Hvorfor? Vi mener, at alle skal have råd til at klare renovering og små-projekter i hjemmet uden nogen form for begrænsninger.

Derfor skal din personlige økonomi ikke spille en rolle, når du handler hos Biltema. Vores priser er banket i bund, og du kan derfor give dig i kast med dit projekt uden bekymringer om, hvorvidt du har råd til vores værktøj eller vores øvrige udstyr.

Kom ind og vælg det produkt, du skal bruge.

Vores ekspertise skinner igennem i vores kundeservice

Det er ikke kun vores priser, der er venlige – det er vores kollegaer også. Vi har sørget for at samle et stort team, der alle har det til fælles, at vi sætter kunden først. Det betyder, at du altid kan være sikker på, at vi har dine behov for øje.

Hvad enten du møder os i butikken, over telefon eller mail, bestræber vi os på at tage imod dig med åbne arme, et smil på læben og en munter tone.

Det gør vi, samtidig med at vi er kompetente og har dyb indsigt i vores sortiment, så du kan få hjælp, uanset hvilket produkt du ønsker at blive klogere på.

Mangler du information, eller ønsker du blot at give os et besøg, så tøv endelig ikke. Vi står klar til at tage imod dig og give dig solid rådgivning og vejledning. 

Kontakt os på flere måder

Har du ikke mulighed for at besøge en af vores mange butikker, er der andre alternativer.

Du kan både kontakte os over telefon og mail.

Ønsker du at give os et kald, kan du gøre det på 70 80 77 70. Foretrækker du i stedet at skrive til os, kan du sende os en mail på kundeservice@biltema.dk

Vi står både klar til at rådgive dig, informere dig og sørge for, at du får de bedste produkter med hjem.