Køb et kunstigt juletræ - fordelene er mange!

Køb et kunstigt juletræ - fordelene er mange!

Mange af os har været ude i kulden og enten fældet vores eget juletræ eller købt i en juletræsbod. Juletræet er akavet at tage med hjem, det klistrer og drysser allerede inden det sættes fast i juletræsfoden. Når det så er på plads, kræver det også pleje i form af vand og gerne et lille stykke sukker af og til.

Spørgsmålet om et ægte juletræ eller et kunstigt juletræ er noget, der deler vandene. Og vist er det hyggeligt med et rigtigt juletræ, som du selv har valgt. Men alternativet til et rigtigt juletræ, et kunstigt juletræ, g´har mange fordele.

Fordele ved et kunstigt juletræ

Fordelene ved et flot kunstigt juletræ er mange, og listen over tilfredse ejere af kunstige juletræer er lang.

Fordele ved et kunstigt juletræ

  • Drysser ikke
  • Vedligeholdelsesfrit
  • Har ikke brug for vand
  • Let at transportere
  • Let at montere
  • Holder i mange år
  • Du undgår ubudne insekter, der kan sidde tilbage i juletræet

Vi kunne have fortsat længe med at remse fordelene ved det kunstige juletræ op, men vi tror, du har forstået pointen. Det kunstige juletræ kan nogle gange være lidt dyrere at købe end et ægte juletræ, men glem ikke, at det kunstige juletræ er noget, du kan bruge i flere år fremover.

Et kunstigt juletræ er godt for allergikere

Rindende øjne eller en tilstoppet næse skal ikke være en del af julen. Mange mennesker får disse symptomer, så snart de tager et ægte juletræ ind i hjemmet. Det kunstige træ er derimod lavet af plast, og det er dermed meget allergivenligt. Så det er en god mulighed, hvis nogen i familien er allergiske, eller hvis nogen af dine gæster er det. 

Savner du duften af jul? 

Mange forbinder julen med duften af gran, og de kan ikke forestille sig en jul uden den. Men der er flere måder at fylde huset med velduftende jul på. Du kan for eksempel købe duftlys med duft af jul. Eller hvorfor ikke lave dine egne kanelstænger og hænge dem op? En anden mulighed er at fylde huset med velduftende julebag – peberkager dufter altid lækkert!

Praktisk og langsigtet

Det kunstige juletræ er en reel investering, for du skal ikke købe et nyt hvert år. Du kan også med god samvittighed hente og pynte det med julekugler, når du vil. Du behøver aldrig bekymre dig om, at det begynder at drysse inden juleaften, det holder sig lige pænt hele tiden.

Plejer du at holde jul i sommerhuset? Så kan det være besværligt at sørge for et juletræ, der skal vandes og plejes, for du er der måske ikke så mange dage, eller du tager væk og kommer tilbage. En jul i sommerhuset kan med fordel fejres med et kunstigt juletræ i stedet, som du ikke skal passe eller bekymre dig for, at det står og drysser, når du ikke er der. 

Se vores flotte kunstige juletræer

Indbygget belysning

Juletræspynten og lysene er noget af det vigtigste og mest personlige på juletræet. Vi har alle vores yndlingspynt, noget der måske er gået i arv gennem generationer, og andet der bare står vores hjerte nær. Juletræsbelysningen er også noget, der giver en dejlig atmosfære og sammen med juletræspynten skaber en magisk julestemning.

Alle, der nogensinde har sat lys på et juletræ, ved, at det kan være tålmodighedskrævende og nogle gange smertefuldt, når man stikker sig på de spidse nåle. Nogle kunstige juletræer byder på en effektiv løsning på dette, nemlig indbygget belysning. Det lyder praktisk, ikke?

Indendørs julelys

Så glæd dig til julen med et kunstigt juletræ, du kommer ikke til at fortryde det!

Relaterede artikler

Hvem er julemanden?

Hvem er julemanden?

Hvem er den myteomspundne julemand egentlig? Historierne er mange. Vi forsøger at undersøge det, lidt ihvertfald.

Lav din egen pakkekalender

Lav din egen pakkekalender

Vi guider dig i hvordan du selv kan skabe en flot pakkekalender til nogen i familien.

5 trin til en flot julebelysning

5 trin til en flot julebelysning

Pynt haven med udendørs julelys - det skaber en garanteret julefølelse!