Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

ATV bagageudstyr

Atv er både en sjov og effektiv maskine, der hjælper dig med mindre opgaver i hverdagen. Du får langt mere ud af din maskine, hvis du har det rette udstyr til den. Hos Biltema finder du atv bagageudstyr, som gør dit køretøj lidt mere effektivt. Her på siden finder du eksempelvis udstyr som tasker til atv, der gør det muligt at have flere ting med, når du er ude at køre.

Se vores udvalg af atv bagageudstyr herunder. Vores udstyr passer til langt de fleste atv’er og snescootere. Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter eller services, så er du mere end velkommen til at kigge forbi din lokale Biltema.

Hård og bløde atv bokse med plads til passager

Mangler du en hård eller blød atv boks, så finder du det her på siden. Begge bokse giver et ekstra rum til at have indhold med på farten, hvor du kan have op imod 80 L. Du kan sagtens have passager med bag på din atv, selvom du har sat boksen på. Med en hård boks får du en holdbar transportboks, som kan modstå alt slags vind og vejr. Vælger du en blød af slagsen, så er den vandafvisende, men klarer sig ikke så godt i kulde. Den skal derfor anvendes hovedsageligt uden for vintersæsonen. 

Bagageudstyr til atv og snescooter

Her på siden finder du atv bagageudstyr, som giver dig lidt flere muligheder, når du kører på atv eller snescooter. Vi har udstyret, uanset om du er typen, der bruger din atv til daglig eller blot køre en tur en sjælden gang imellem. Vores bagageudstyr er i høj kvalitet og kan holde til høje temperatursvingninger samt uforudsigelige vejrforhold. 

Vores bagageudstyr er super nemt at montere på din atv, så du hurtigt kan komme ud og køre. Inde på vores produktsider kan du læse mere om dimensionerne og fordelene ved vores produkter. Klik ind på dit foretrukne produkt herunder for at blive klogere på, om det passer til dine behov.

Atv er perfekt til landbrug

All-terrain vehicles, også kendt under forkortelsen atv, er blevet utroligt populære at anvende i landbrug. Køretøjet er en super nem måde at komme rundt mellem forskellige opgaver på gården. Der er eksempelvis folk, der bruger den til at sprøjte, fodre dyr, rive gården og generelt komme rundt til områder, hvor en traktor vil være for tung. Hvis du anvender din atv til landbrugsopgaver, så er det en god idé at have en box med plads til redskaber, så du altid kan have dine ting med dig på farten. 

Har du spørgsmål?

Hvis du gerne vil vide mere om vores produkter eller services, så er du altid velkommen til at kigge forbi din lokale Biltema. Her vil vores dygtige personale stå klar til at vejlede dig og besvare spørgsmål, så du kommer hjem med det helt rigtige atv bagageudstyr. Oppe i venstre hjørne af siden kan du vælge varehus, her kan du se den nærmeste Biltema i forhold til din lokation. Vi ser frem til at hjælpe dig.