MC tanktaske

En MC tanktaske har plads til det mest nødvendige og giver dig hurtig adgang til vigtige ting og sager som mobil, kort, pung, nøgler m.m. Så er du fri for at skulle rode topboks eller sidetasker igennem. Flere lommer gør det nemt at placere ting, så du kan finde dem. De fleste tanktasker er også udstyret med en gennemsigtig lomme på toppen til placering af kort. 

MC tanktaske med magnet 

Mange MC-tanktaske fastgøres med magnet for at sikre stabilitet under kørsel. Magnetfastgørelsen er nem at frigøre, så du let kan tage tanktasken med dig, når du forlader motorcyklen. De fleste tanktasker har også bærerem eller skulderremme, så den kan bæres som skuldertaske eller rygsæk for nem transport. 

På længere ture kan det være ubehageligt og trættende at køre med rygsæk, og så er tanktasken ideel - især de versioner, der også kan bruges som rygsæk, når du ikke er på cyklen. MC tanktasker findes i mange størrelser, og hvilken der passer til din MC er afhængig af model.Tanktasken bør ikke være større end at du har fuldt udsyn til alle instrumenter og må ikke forhindre bevægelsesfrihed og sikker kørsel. 

Undgå ridser fra tanktasken

Tanktasker med magneter, kan ridse og skade lakken, hvis du fæstner en snavset tanktaske på motorcyklen, eller hvis motorcyklen er snavset. Små sandkorn og metalstumper, som taksen samler på på magneterne kan ridse i lakken, særligt hvis du bare trækker tanktasken af og ikke løsner den korrekt. Brug evt. et tyndt beskyttelsesunderlag, for at undgå ridser - tjek at magneterne fæstner tilstrækkeligt gennem beskyttelsesunderlaget. 

 

  • Tør tanken af for støv, snavs og sand
  • Tør tanktaske og magnetfastgørels af, før du fæstner den på tanken 
  • Læg tasken på tanken og fastgør magnetflappere
  • Når du fjerne tanktasken, skal du trække flapperne op og væk fra tanken
  • Undgå at hive tasken op eller lade magnetfastgørelsen glide op langs med tanken

 

0 Søgeresultater