MC pakkenet

Beskyt lakken på din MC med et bagageunderlag og fastgør uhåndterlig bagage sikkert med et pakkenet. Find dit praktiske MC pakkenet hos Biltema. Sammen med et skridsikkert underlag sikrer pakkenettet din bagage under kørsel. Passer til alle motorcykler. 

Elastisk MC-pakkenet 

Et MC lastnet eller transportnet er smart at have til uhåndterlig bagage, der fylder meget på motorcyklen og ikke lige kan pakkes væk i sidetasker eller topbokse. MC pakkenettet er en smart måde at få mere med på cyklen, hvis du ikke har sidetasker eller topboks monteret. 

MC pakkenettet med rudemønster kan give plads til både hjelme og klodset oppakning som telt, liggeunderlag og sovepose. Det elastiske net former sig efter bagagen og lægger sig tæt, så bagagen sidder godt fast. Pakkenet fæstnes med gummi- eller plastbelagte kroge, så det ikke ridser lakken og sidder godt. Det er nemt at have med og fylder ikke meget. Så kan du hurtigt fastgøre en ekstra hjelm eller lignende, uden at du skal have store, klodsede bagagetasker med. 

Antislip/skridsikkert net 

Antislip gummimåtten beskytter lak på tanken og bagenden mod ridser og skrammer fra bagage. Det kan være svært at undgå ridser og skrammer på lakken fra bagagen, uanset hvordan den er spændt fast. Med både magnetholdere, monteringsplader og tasker, der fastgøres med spænder el.l skal tasker og fastspænding være helt rene og fri for sand og støv for at være helt sikker på at undgå ridser og lakskader. Selv ret små mængder sand, der kryber ind i stof, kan skrabe mod lakken ved tryk og bevæger bagagen sig blot en smule, kan det give skrammer på et større område. Det kan være svært at holde bagagen helt ren selv i hverdagen og især på en længere MC-tur. 

Måtten er samtidig skridsikker, så din bagage ligger mere sikkert og der er mindre risiko for at den forskubber sig under fart. Ustabil bagage er et stort faremoment ved høj fart. For bedst mulig kontrol over motorcyklen, bør al bagage pakkes stabilt og sikkert uden risiko for at kunne forskubbe sig. Det skridsikre net kan let klippes til i den rigtige størrelse med en almindelig køkkensaks. 

 

0 Søgeresultater