Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

MC baglygter

Med MC baglygter bliver du og din motorcykel synlig og sikker i mørket. LED-baglygter gør det nemmere for dine medtrafikanter at se dig. De smarte lygter kommer med forskellige praktiske funktioner som f.eks. reflekser, baklys eller blinklys. Så er du sikker, når du kører på din motorcykel. 

Hvilken MC baglygte skal jeg vælge?


Du kan få mange forskellige MC baglygter, der alle gør din motorcykel ekstra synlig, når du kører. Med en kombinationslygte får du funktioner som f.eks. baglys, baklys, stoplys eller blinklys i ét produkt, som også har en integreret refleks. Denne type lys er et super godt produkt, som giver dig alle de mest nødvendige og lovpligtige funktioner.
Har du bare brug for en ny baglygte, kan du helt enkelt udskifte den gamle med en ny bag- og bremselygte. Kører du crosser har vi også lygter til denne. Her kan du f.eks. vælge en universal baglygte, der kan monteres på crosserens bagskærm.

Der findes mange typer baglygter til forskellige formål. Her på siden finder du vores store udvalg, hvor du helt sikkert finder en, der passer til dine behov.

 

Sikkerhed med MC baglygter


Det er nødvendigt og lovpligtigt at have gode MC lygter. For din egen sikkerheds skyld er gode og synlige baglygter en god investering, da de gør dig mere synlig i trafikken. Hvilken MC baglygte du har brug for afhænger af, hvad din motorcykel ikke har. Dette er meget forskelligt fra model til model.
Som udgangspunkt er det altid en god idé at rette sig efter gældende love og krav for lys på din motorcykel.

For MC lygter gælder følgende regler:

  • Lygter og reflekser skal være helt rene og kunne lyse optimalt
  • Fjernlys skal lyse med hvidt eller gult lys og oplyse vejen mindst 100 meter
  • Positionslys skal være synlige på en afstand af mindst 300 meter
  • Nummerpladen skal være oplyst, så den kan læses fra 20 meters afstand
  • Stoplygterne skal lyse kraftigere end baglygterne
  • Nærlys skal oplyse vejen mindst 30 meter frem uden at blænde

Det er en god idé at have styr på dine MC baglygter, og dem finder du her på siden.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.