Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

MC blinklys

MC blinklys gør dig ekstra synlig og sikker i trafikken. LED-lygterne giver klare signaler til dine medtrafikanter, når du drejer til højre eller venstre. Dette øger sikkerheden både for dig og de andre trafikanter.

Her på siden har vi samlet et stort udvalg af kvalitets lygter til skarpe priser.

Hvad er MC blinklys?


Med MC blinklys signalerer du klart og tydeligt, når du f.eks. foretager et vognbaneskift eller drejer på din motorcykel. De klare lygter viser dine medtrafikanter, hvad du vil gøre, når du kører. Dette skaber stor sikkerhed både for dig og de andre bilister på vejene.
Lygterne består af LED-pærer, der både sikrer et godt lys og en lang levetid for dine blinklygter. Er du ude efter en multifunktionel løsning, kan du også købe blinklygter, der har integreret stop- og baglys.
Blinklysene kommer i par, så du har en lygte til både højre og venstre side.  

Du bør aldrig gå ned på sikkerheden, når du vælger udstyr til din motorcykel. Når det gælder om at køre sikkert er lys særligt vigtige. De gør det endnu mere trygt for dig og andre bilister eller motorcyklister, når du kører på din motorcykel.
Med kvalitets blinklys giver du klare signaler, når du kører.

 

Bliv godt kørende med MC blinklys


Det er vigtigt at have det bedste udstyr på din motorcykel, og blinklys er ingen undtagelse. Lys er med til at skabe synlighed og på den måde undgå uheld. Derfor bør du altid have styr på belysningen på dit køretøj.
Der er nogle ting, du skal være opmærksom på, hvis du skifter de originale blinklys på din motorcykel. Når du skifter til LED-lygter, vil du måske opleve, at blinklysene blinker med en alt for hurtig blinkfrekvens. Dette sker, fordi lysene har et lavere watt-tal. Du kan nemt løse dette, ved at tilføje lidt modstand eller et LED-blinkrelæ. I andre tilfælde er ændringer af stik dog nødvendigt.

Gode lys gør dig sikker på vejene, og med vores udvalg er du garanteret kvalitet i mange år. Derfor finder du dine nye MC blinklys hos os.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.