Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Sikkerhedsjakke til MC-kørere

Naturligvis er det ikke uden betydning, hvilket udstyr man iføre sig, hvis det uheldige skulle ske, at man trods omtanke, kører galt. Hos Biltema.dk finder du CE-godkendte beskyttelsesjakker, der gør dig trafiksikker. Sikkerhedsjakken til MC-kørere er virkningsfuldt beskyttelse til overkroppen, der både er behagelig at iføre sig og holder på varmen. Derudover klarer sikkerhedsjakken samtidig al slags vejr - både blæst og vådt vejr.

Når man kører mc, er det essentielt at have sikkerhedsudstyret i orden. En sikkerhedsjakke er udstyret med indbygget skjolde, der beskytter din krop mod skader. Her finder du sikkerhedsjakke til både voksne og børn. Yderligere et udvalg af nyrebælter, der henvender sig til de lange motorcykelture - fx touring. Det behøves ikke være direkte stød - små rystelser gennem en længere tidsperiode er ikke sundt for nyren. Derfor anbefaler vi nyrebælte, hvis ikke der i forvejen er indbygget nyrebælte i sikkerhedsjakken. Oftest er der indbygget nyrebælte i forlængelse af rygbeskyttelsen. Når du vælger et nyrebælte eller en sikkerhedsjakke med rygskjold, sikrer du dig, at du ikke falder sammen i den nederste del af ryggen. Som udgangspunkt har nyrebælte og rygskjold den samme virkning og effektivitet.

Det kan være vanskeligt at beslutte, hvilken sikkerhedsjakke man skal købe. Derfor har vi her samlet tre punkter, som du bør have for øje i takt med dine overvejelser, når du skal købe en sikkerhedsjakke:

  • Hvis du planlægger lange motorcykelture, og derfor køre med rygsæk. Så anbefaler vi, at du vælger en sikkerhedsjakke med fladt rygskjold.
  • Vælg CE-godkendt - for at sikre dig den optimale sikkerhed.
  • Afprøv sikkerhedsjakken med både en tynd- og tyk trøje indenunder. Du skal have plads til en tyk trøje, når vejret er køligt.