Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

MC knæbeskytter

Med MC knæbeskyttere får du optimal beskyttelse til dine knæ, når du kører motorcykel. Beskyttelsen er udført i hårdføre materialer og består bl.a. af stødabsorberende skum.
Hos os finder du også knæbeskyttelse til både dig og dine børn, som giver god beskyttelse, når I f.eks. kører crosser eller mountainbike.

Hvem bruger MC knæbeskyttere?

MC knæbeskyttere er til dig, som ønsker ekstra beskyttelse, når du kører motorcykel. Uheld er heldigvis sjældne, men det er altid en god idé at være forberedt. I tilfælde af styrt eller ulykker giver knæbeskyttelsen sikkerhed til dine knæ.
Beskytterne består ofte af slagfast og hård plast, der giver en hård og stødabsorberende overflade. Indersiden er polstret med skum, der også er særligt stødabsorberende, og derfor beskytter ved kraftige slag. Den hårde overflade og den bløde polstring giver dig den optimale knæbeskyttelse.

Beskyttelsesudstyr er ikke kun til voksne motorcyklister. Knæbeskyttelse er ligeså godt og praktisk til fartglade børn og unge, der nyder at køre cross, cykel eller lignende. For dig som forælder, giver beskyttelsen dig ekstra tryghed, når du sender dit barn afsted.
Nogle knæbeskyttere kan også bruges til skiløb og snowboarding. De fleksible og alsidige beskyttere er derfor yderst anvendelige til mange forskellige formål.
Hos os finder du kvalitets knæbeskyttelse til både børn og voksne. 

Sikkerhed med MC knæbeskyttere

Når uheldet er ude, er det vigtigt at have det bedste udstyr. MC knæbeskyttere er dine knæs bedste ven, for de sikrer mod hårde slag og styrt, og god beskyttelse giver ikke mindre komfort. Tværtimod. Når du vælger dit sikkerhedsudstyr, skal du gå efter udstyr, der ikke kun beskytter, men også giver dig den bedste komfort. Dårlige knæbeskyttere har en tendens til at gnave og skave i de udsatte knæhaser. Det skal de ikke. Derfor skal du vælge knæbeskyttere af god kvalitet. Godt udstyr har stor fleksibilitet og bevægelighed, der gør det behageligt at have på.

Hos os finder du udstyr, der både beskytter og giver komfort. Find dit nye sikkerhedsudstyr her.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.