Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Mc undertøj - køreturen bliver en fornøjelse

Det kan være en kold fornøjelse at køre på motorcykel. Derfor finder du hos Biltema.dk termoundertøj beregnet til formålet. Vi har termoundertrøjer og underbenklæder i termo, der er er velegnet til ture på motorcyklen - både de lange- og korte køreture på mc. Hvis du ønsker en ordentlig mc beklædning, skal du ikke spare på undertøjet, som også er en vigtig del af mc beklædningen. Mc undertøj gør det behageligt at køre langt pga. god pasform og den svedabsorberende effekt. Tag et kig på vores udvalg af mc undertøj.

Komfortabelt mc undertøj - det gør en forskel

Et ordentligt og funktionelt sæt undertøj gør en markant forskel på køreturen, og derfor anbefaler vi vores udvalg af mc undertøj i blød og komfortabel kvalitet - så kan du nyde køreturen til fulde.  Undertøjet har en kropsnær facon og sidder behageligt under dit sædvanlige mc-tøj uden at krølle.

 

Hold kulden ude og varmen inde

Hos Biltema.dk finder du mc undertøj til din næste køretur ude på landevejen. Mc undertøj holder dig både kølig og tør, idet det leder kroppens fugtighed væk under aktiv kørsel. Kølig om sommeren - varm om vinteren. Desuden gør mc undertøj din beskyttende mc udrustning mere behagelig at have på under aktiv kørsel, hvilket er én af de mange fordele mc undertøj har.

 

Kølig om sommeren - varm om vinteren

Mc undertøj holder kroppen tør og hjælper dig med at holde en behagelig kropstemperatur  tid. Når dit aktivitetsniveau eller udetemperaturen stiger, køler undertøjet din krop ved at lede fugtighed væk fra kroppen - og omvendt holder undertøjet på varmen når aktivitetsniveauet og udetemperaturen er faldende. Det er en fordel, når du på din mc kører eks. bjergkørsel, hvor temperaturen falder, jo længere du kommer op, eller hvis du kører i ustabilt vejr, som vi ofte ser i Danmark.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.