Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Cykelsadel til alle tænkelige behov

Når vi skal nævne de vigtigste dele på vores cykel, vil mange af os nævne sadlen. En cykelsadel kan nemlig være meget afgørende for, hvordan vores cykel er at sidde på. Og det er mere end vigtigt, når vi bruger den som transportmiddel hver dag, eller hvis vi træner op til et stort cykelløb.

Derfor har vi her hos Biltema et bredt udvalg, når du skal finde dit nye cykelsæde. Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg det sæde, der passer bedst til dig.

 

Et cykelsæde kan dele vandene

Der er stor uenighed om, hvad der er behageligt og ikke behageligt, når det kommer til en sadel til cykel. Og i sidste ende afhænger vores subjektive meninger i høj grad af, hvordan vores anatomi er skruet sammen.

Det afhænger også af, hvordan vi bruger vores cykel i det daglige.

Sadel til cykel: Hvad skal du bruge den til?

For at finde ud af, hvilken sadel du skal vælge, skal du være bevidst om, hvordan du bruger din cykel. Er du den type, der tilbagelægger hundredvis af kilometer på landevejen på din racercykel, skal du ikke vælge et bredt sæde, der i højere grad egner sig til slentreture.

Er du på jagt efter en sadel til din fixie eller citybike, kan du med fordel se på vores urban-modeller eller de modeller, der er mere standard.

Du kan også finde en sadel til din MTB, eller du kan købe en til juniorcykel.

Når du møder en model med betegnelsen relaxed, vil det ofte være et bredere sæde. Den er yderst komfortabel, men den egner sig ikke godt til de hurtige ture.

Vi hjælper dig hellere end gerne i mål med din nye cykelsadel, så du kan få et produkt, der stemmer overens med dine behov.

Sadelovertræk til de kolde måneder

Der er selvfølgelig flest cyklister på stierne i de varme måneder, men det er ikke ensbetydende med, at vores cykler er i hi vinteren over. Mange af os cykler året rundt. Der er ikke noget, der hedder dårligt vejr - kun dårlig påklædning.

Giv din sadel et sadelovertræk i de kolde vintermåneder, så du får en mere behagelig cykeltur. Find vores udvalg på siden her, og vælg den model, der passer bedst til dig.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.