Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Alt i reservedele til gear på cyklen

Din cykel tager dig fra A til B. Din cykel hjælper dig med at nå frem til målet. Er du også daglig forbruger af din jernhest, enten til og fra arbejde eller som interesse i din fritid?
Så skal der slås et slag for, at din cykel er i tiptop stand.

Hos Biltema sælger vi alt nødvendigt udstyr til din cykel, herunder cykel gear og ekstra reservedele. Her finder du alt, du skal bruge, for at optimere din cykel, så den kører som smurt i olie. Når du investerer i din cykels stand, laver du også en god investering i din hverdag, som gør turen fra A til B langt nemmere.

Med velfungerende cykel gear på cyklen, kan du altid nyde turen i fulde drag, uanset om du har et ærinde eller bare vil ud på en dejlig cykeltur på din trofaste jernkammerat.

Komplette gearsæt eller enkelte reservedele

Har du brug for et helt nyt cykel gear? Eller er du kun på udkig efter særskilte dele til dit gear? Uanset hvad du søger til dit cykel gear, kan du finde det i Biltemas store sortiment. Her tilbyder vi både komplette gearwiresæt, gearskiftere med 3, 7 eller flere gear, gearafskærmninger og meget mere.

Leder du efter en særlig gearskifter til enten den forreste eller bagerste del af din cykel? Hos Biltema kan du både finde forskiftere og bagskiftere i topkvalitet, så du får et gear, der er skræddersyet til dig og din cykel. Hvad end du søger et nyt forgear eller baggear til din cykel, kan du med garanti finde det blandt Biltemas udvalg af cykel gear og reservedele.

Vi sælger udstyr til din cykel af højeste kvalitet, så du igen kan blive glad for din cykel - og komme hurtigt langt omkring.

Vores dygtige kundeteam er klar til at besvare dine spørgsmål

Er du i tvivl om noget ved et af vores produkter? Eller har du brug for hjælp til at navigere rundt på vores hjemmeside? Vi er altid klar til at hjælpe dig hos Biltema.

Bag os har vi et serviceminded kundeteam, som sidder klar til at vejlede dig eller besvare dit spørgsmål. Hos os har vores kunder førsteprioritet, og vi sætter en ære i god og personlig service, som lever op til vores produkters høje kvalitet.

Ring på telefonen 70 80 77 70, eller send en mail til kundeservice@biltema.dk.