Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Cykelkæder og al nødvendigt tilbehør

Er du på udkig efter en ny kæde til din cykel, så din gamle kæde kan gå på pension? Så er du havnet på den helt rigtige side.

Hos Biltema har vi et bredt sortiment af cykelkæder, der passer til enhver cykeltype.
Sig farvel til hak, hver gang du skifter gear, og vælg en ny cykelkæde fra Biltemas udvalg.

Cykelturen fra A til B har aldrig været mere behagelig med en splinterny kæde, der kører som smurt i olie.

Slidstærke kæder til alle cykeltyper

Hvilken cykel er du den heldige ejer af? Uanset hvilken overskrift din trofaste jernhest placerer sig under, kan du finde en passende kæde i Biltemas store udvalg. I vores sortiment af cykelkæder kan du både finde kæder til standardcykler uden gear eller til cykler med navgear.

Har din cykel 18, 24 eller flere gear? Uanset om din cykel har få eller mange gear, kan du også finde en passende kæde i vores udvalg. Ingen cykel er for simpel eller avanceret til os. Alle kæderne findes i forskellige størrelser og formater, men de har alle sammen den høje kvalitet til fælles.

Beskyt din kæde med en smart kædeskærm

Hvorfor gøre noget halvhjertet? Få maksimalt ud af din cykelkædes levetid med en effektiv kædeskærm. Blandt Biltemas sortiment af cykelkæder finder du også kædebeskyttelse i flere forskellige mål, så du kan finde den variant, der passer til din hjulstørrelse.

Har du brug for en kædeskærm til din mountainbike? Tilføj den til din indkøbskurv, og få den hjem sammen med din nye kæde. Så har du et komplet nyt sæt udstyr til din jernhest.


Har du brug for vejledning? Vi elsker at høre fra dig

Mangler du information om et af vores produkter, eller har du spørgsmål til vores webside? Du er altid velkommen til at hive fat i os, så vi kan hjælpe dig godt på vej.

Grib telefonen, og fang os på 70 80 77 70, eller send en mail til adressen kundeservice@biltema.dk. Så vil vores dygtige kundeteam besvare din henvendelse hurtigst muligt og sørge for at hjælpe dig godt videre.