Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Find et cykelhjul her

Søger du efter et nyt hjul til din cykel? Har din cykel mange år på bagen og trænger til nyt liv? Så har du klikket dig ind det rigtige sted. Lad Biltema hjælpe dig med at genopfriske din cykel med et par nye hjul i topkvalitet.

Den næste tur på din cykel vil få dig til at tro, at du lige har købt den hos forhandleren. Lyder det som noget for dig?

Gå på opdagelse i det store udvalg af cykelhjul hos Biltema, og find den variant, som vil trille dig godt på vej.

Et forhjul eller baghjul? Eller et helt nyt sæt? Bestil, hvad du mangler her

Hos Biltema kan du bestille et helt nyt sæt cykelhjul, så din cykel fremstår som ny. Tilføj både et forhjul og et baghjul til din indkøbskurv for den fulde optimering af din cykel. Så er du godt dækket ind, når du og din jernhest igen bevæger jer ud på asfalten.

Er du på udkig efter et specifikt cykelhjul? Du kan naturligvis også købe et cykelhjul fra vores udvalg enkeltvis.

Prima kvalitet hele udvalget rundt

Uanset hvad du vælger at klikke hjem, er du garanteret cykelhjul i høj kvalitet. Vores cykelhjul kommer med rustfrie eger, så du kan nyde godt af dit cykelhjul i mange år endnu. Vores fælge fås udelukkende med dobbelt bund, så du er garanteret et produkt i topkvalitet, uanset om du mangler et nyt forhjul eller baghjul til din cykel.

Du kan med fordel supplere dit nye cykelhjul med et af vores cykeldæk. Så er du sikret den bedste kontakt med asfalten og nye kvalitetsdele til din cykel, der spiller godt sammen.

Har du et spørgsmål? Hiv gerne fat i os

Hos Biltema vil vi matche vores produkters høje kvalitet. Derfor sætter vi en ære i god og personlig service, og vi gør altid vores bedste for at besvare vores kunders henvendelser hurtigst muligt. Vil du i kontakt med os?

Du er altid velkommen til at give os et kald eller sende os en mail. Fang os på telefonen 70 80 77 70, eller skriv dine spørgsmål ned i en mail og send den til kundeservice@biltema.dk. Så sidder vi klar til at hjælpe dig videre.