Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Find den rette sadelpind

Mange af os bruger vores cykel hver evig eneste dag. Vores land er bygget op af cykelstier, og de bliver flittigt brugt af både store og små. Der er ikke noget, der ikke bliver slidt af daglig brug - det gælder selvfølgelig også din tohjulede ven.

Derfor vil du fra tid til anden have behov for at udskifte komponenter på din cykel, blandt andet en sadelpind og andre reservedele. Hos Biltema finder du en til dit behov. Se vores sortiment igennem, og klik den model hjem, der passer til din cykel.

Som fod i sadelrør

Noget af det, du skal tage højde for, når du går på jagt efter en sadelpind, er, hvilken diameter sadelrøret på din cykel har. Mange cykler kommer med standardmål, men du kan altså sagtens være udsat for, at den sadelstang, du bestiller hjem, ikke passer ned i det eksisterende sadelrør - og så er du altså prisgivet.

Gør dit forarbejde, før du aktivt surfer rundt efter din næste sadelstolpe. Du kan lige så godt vælge rigtigt første gang.

Sadelstang: Hvor lang skal den være?

Det næste, du skal være opmærksom på, er, hvor lang en stang du har behov for. Har du lange lemmer, skal din sadelstang selvfølgelig op i højden, så du får en optimal cykelposition. Derfor skal du undersøge, om din sadelstang kan komme op i den højde, du har behov for.

Der vil nemlig altid være en grænse for, hvor langt op du kan sætte stangen. På de fleste sadelstænger vil der være en streg, der markerer, at du ikke må sætte stangen højere op. Det er vigtigt, at en vis procentdel af stangens længde bliver i sadelrøret, så den ikke knækker.

Din sadelstolpe skal passe til din sadel

Til sidst skal du selvfølgelig sørge for, at din stolpe passer til din sadel. De fleste modeller er kompatible med størstedelen af de sæder, der findes på markedet. Men der findes altså også stolper, der egner sig bedre til sæder med kun et enkelt rør underliggende på sædet.

Undersøg din sadel, inden du vælger. Så er du sikker på, du får det rette produkt første gang. Er du i tvivl, må du ikke tøve med at kontakte en medarbejder her hos os.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.