Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Cykeldæk og tilbehør i høj kvalitet

Er du på udkig efter et nyt cykeldæk til din tohjulede kammeret? Så er du havnet det helt rigtige sted. Hos Biltema tilbyder vi et bredt sortiment af cykeldæk, som passer til forskellige cykeltyper.

Her kan du finde præcis den type dæk, som er velegnet til din cykel. Et stærkt cykeldæk i topkvalitet er alfa og omega for, at din cykel er god og behagelig at køre på. Vil du også have en cykel, der bare kører som smurt i olie?

Gå på opdagelse i Biltemas store sortiment af cykeldæk, og find den dæktype, der gør cykelturen til en leg.

Lad os dække din cykel ind - bestil et kvalitetsdæk fra Biltema

Er du den heldige ejer af en mountainbike? Eller elsker du at bruge tid på landevejen på din racercykel? Uanset hvilken cykelmyg du er, tilbyder vi dæk til enhver cykeltype. Tag et kig i vores brede udvalg. Her finder du både kvalitetsdæk til mountainbikes og racercykler.

Blandt vores sortiment kan du også finde et bredt spekter af pigdæk og citydæk, og flere af vores produkter er designet ud fra det formål at reducere risikoen for punktering. Er du træt af at punktere? I vores udvalg finder du også cykeldæk, der er ekstra forstærkede. Med sådan en variant skruet på din jernhest, har det aldrig været sværere at punktere.

Cykeldæk, der passer til ethvert mål

Hos Biltema vil vi tilbyde enhver cykelejer kvalitetsdæk. Derfor kan du bestille vores varianter i et hav af forskellige mål, så dit favoritdæk passer nøjagtigt til din cykel. Lyder det som noget for dig?
Gør et kup, og find et stærkt og slidstærkt dæk fra vores sortiment. Vi garanterer høj kvalitet hele vejen igennem uden at ruinere dig og din pengepung.

Har du et spørgsmål til os? Hiv gerne fat i os

Hos Biltema har vi et dygtigt og serviceminded kundeteam bag os, som står klar til at hjælpe dig videre. Brænder du inde med et spørgsmål til os eller til et af vores produkter? Du er altid velkommen til at kontakte os. Vi vil hjertens gerne hjælpe dig videre.

Giv os et kald på telefon 70 80 77 70, eller skriv til os på kundeservice@biltema.dk. Så sørger vi for, at du får svar på alle dine spørgsmål.