Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Cykelpedaler, der fremmer din kørsel

Danmark er en af de største cykelnationer i verden. Mange danskere har minimum en cykel, men det er slet ikke unormalt, at vi også har tilføjet en racercykel eller mountainbike til vores samling.

Om sommeren bugner de danske landeveje med glade cyklister, og skovstierne tager gerne imod de brede dæk fra mountainbikes.

Er du først blevet bidt af cykling som motionsform, er det ikke lige meget, hvilke reservedele din cykel består af. Her hos Biltema kan du finde cykelpedaler til alle behov. Om det så er til dit barns cykel, din mountainbike eller din racercykel.

Pedaler til cykel: Hvad skal du vælge?

Du skal selvfølgelig vælge de pedaler, der passer til dit behov. Er du blot ude efter et par nye pedaler til din gamle havelåge af en cykel, skal du ikke tænke så meget over, hvilke du klikker i kurven. For så er dit behov nok ikke så stort.

Cykler du hver dag lange distancer til og fra arbejde, eller er du ved at træne op til et cykelløb? I så fald bør du tænke lidt mere over, hvad dine pedaler skal kunne.

Gå med klikpedaler eller flats

Her på siden kan du finde ganske almindelige pedaler. Men du kan også finde varianter, der fremmer din køreglæde.

Der er ikke noget rigtigt eller forkert, når det kommer til pedaler. Du skal vælge det, der passer bedst til dig. Dog er der nogle faktorer, du bør overveje.

Cykler du mountainbike, vil det være en fordel med såkaldte flats. Det er pedaler, hvor overfladen består af små stifter, der giver din sko et godt greb.

Er du derimod ofte på landevejen, bør du overveje klikpedaler, der sikrer dig optimal kraftoverførsel. Med klikpedaler sikrer du, at fodens position er centreret, og at din lægmuskel og lår klarer trådet på bedste vis.

Vælg mellem metal, aluminium, stål eller plastik

Du skal også beslutte dig for, hvilket materiale dine cykelpedaler skal bestå af. Du kan vælge mellem plastik, aluminium, stål og metal. Her handler det i høj grad også om præferencer, og hvad du er villig til at spendere på dit udstyr.

Se dig om i vores sortiment, og find de produkter, der passer til dit behov. Vi står klar med gode råd og vejledning.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.