Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Kranksæt til alle tænkelige behov

Når først du bliver bidt af en gal cykelentusiast, er der sjældent en vej tilbage. I en cykelnation som Danmark er vi alle mere eller mindre vokset op på to hjul. Men det er få af os, der rent faktisk er klar over, hvad en cykel består af. For vi indleverer vores cykler til cykelmekanikeren, når den skal repareres.

Idet du er kommet ind på denne side, så ved du, hvad et kranksæt er. Du er i hvert fald indstillet på selv at sætte dig ind i, hvordan du skifter kranksæt på din cykel.

Her hos Biltema har vi flere af de komponenter, du skal bruge, når din cykel skal optimeres eller fikses. Se dig om, og find de reservedele, der passer til dig.

Vælg et sæt, der passer til din cykel

Når du skal vælge kranksæt til din cykel, er det vigtigt at vælge et sæt, der er kompatibelt med din cykel. Derfor skal du tage højde for aksellængde, pedalarmslængde og pedalgevind på din cykel.

Kender du målene på disse, kan du nemt og hurtigt vælge det kranksæt, du skal bruge.

Er du nybegynder eller professionel?

Er du helt grøn indenfor verdenen af cykelgear, kan det godt være overvældende med de mange reservedele, en cykel består af. Du skal bare kaste dig ud i det - det er den bedste måde at lære på.

Antallet af tandhjul på din cykel afgør, hvilket kranksæt du skal have til din cykel. Dernæst skal du vælge kranksæt ud fra, hvor meget du cykler.

Kører du offroad eller landevej, sjældent eller ofte? Det er en fordel med et let kranksæt, hvis du kører på landevej. Kører du tungt og vildt i skoven på din mountainbike, skal du derimod vælge et tungt kranksæt, der kan holde til den store belastning.

Lær din cykel at kende - og få det rette udstyr

Det vigtigste er, at du tager udgangspunkt i din egen måde at cykle på og selvfølgelig i cyklens opbygning. Kender du din cykel, er det nemmere at finde de rette komponenter og det rette kranksæt.

Vi hjælper dig gerne på vej, så du ender med det helt rette produkt, der kan gøre din cykeltur til en leg.