Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Få styr på din cykel - køb cykelstyr her

Står du og mangler et cykelstyr til din jernhest? Eller har din gamle cykel brug for en genopfriskning? Et nyt cykelstyr kan gøre underværker og shine enhver cykel op, uanset hvor mange år din tohjulede kammerat har fulgt dig.

Forkæl dig selv og din cykel. Gå på opdagelse i det store sortiment af cykelstyr hos Biltema, og giv din cykel nyt liv med funktionelle og smarte cykelstyr.

Tag komforten til næste niveau med et cykelstyr fra Biltema

Hvilken type cykel er du den heldige ejer af? Har du en Mountainbike, damecykel eller en sportscykel? Uanset hvilken type cykel, du sværger til, må du ikke gå på kompromis med komforten.

Derfor tilbyder vi hos Biltema et stort udvalg af forskellige cykelstyr, så du kan finde den type, der passer til dig og din cykel. Hvad end du foretrækker at sidde oprejst på din cykel eller mere foroverbøjet, har vi din ryg hos Biltema. Kig i vores udvalg af cykelstyr, og vælg den variant, der giver dig godt styr på din cykel.

Styrstammer og cykelhåndtag i alle afskygninger

I Biltemas udvalg af cykelstyr finder du også andre nødvendige reservedele til din tohjulede ven. Har du slidt dine cykelhåndtag ned, kan du udskifte dem med et nyt sæt fra Biltemas sortiment.
Her finder du både cykelhåndtag af slidstærkt gummi, klassisk kunstlæder eller smart plast.

Mangler du en fleksibel og smart styrstamme, som kan indstilles lige ud fra dine mål og præferencer? Find det i Biltemas sortiment.

Når du vælger at bestille en indstillelig styrstamme, betaler du ikke bare for endnu en smart gadget til din cykel. Du investerer også i din komfort og velvære på cyklen. Med en styrstamme, der kan indstilles, kan du få den helt rigtige siddestilling skræddersyet til dig - perfekt til dig med dårlig ryg eller enhver, der ikke vil gå på kompromis med komforten.


Har du et spørgsmål til os? Kontakt os gerne

Mangler du information om et af vores produkter, eller har du brug for hjælp til at bestille? Så sidder vi klar til at hjælpe dig. Du kan enten ringe op til vores kundeservice eller sende dem en mail. Ring på 70 80 77 70, eller send en mail til adressen kundeservice@biltema.dk.

Vi gør altid vores bedste for at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.