Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Find alt til cykelbremser lige her

En cykelbremse er alfa og omega for, at din cykel fungerer optimalt og forsvarligt. Ingen cykeltur uden en bremse. Kom op på cyklen igen og bestil en bremse fra Biltema.

Nedenfor finder du et stort udvalg af alt, du behøver til din cykelbremse. Gå på opdagelse i vores sortiment, og find lige det, du står og mangler for at kalde din cykel perfekt.

 

Alt fra bremsekabler til komplette bremsewiresæt

Vi tilbyder et bredt udvalg af udstyr til din cykelbremse. Leder du efter et komplet bremsewiresæt? Eller måske et enkelt bremsekabel? Uanset hvad du er på jagt efter, har vi hos Biltema samlet alt, der måtte være under overskriften cykelbremser.

Her finder du smarte bremsehåndtag, hvis afstand til styret kan justeres og udstyr, der regulerer cyklens bremsekraft, som øger din sikkerhed på sadlen.

I vores udvalg kan du også finde bremse-og geargreb, som kombinerer de to funktioner under et. Så kan du nemt skifte gear eller bremse farten i løbet af kort tid.

Sikkerhed på din cykel og gode bremser går hånd i hånd

Når det kommer til bremseudstyr, må du ikke gå på kompromis med kvaliteten og vigtigst af alt din sikkerhed. Har du ikke bremserne i orden, halter din cykel langt bagefter, når det kommer til sikkerhed.

Få kontrol over din cykel, og optimer din tohjulede kammerat med en cykelbremse fra Biltema. Du må aldrig gå ned på udstyr og især ikke, når det kommer til din cykel. Få styr på dine bremser allerede i dag. Bestil den reservedel, du står og mangler, eller find en komplet cykelbremse fra Biltemas udvalg.

Vi står klar med åbne arme til at rådgive dig

Har du et spørgsmål til os eller til et af vores produkter? Du er altid velkommen til at kontakte os. Bag os sidder vores dygtige kundeteam klar til at hjælpe dig og besvare alle de spørgsmål, du måtte have til os.

Giv os et kald på telefon 70 80 77 70, eller send os en mail på adressen kundeservice@biltema.dk. Så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig videre og besvare dine spørgsmål.