Retur og reklamationer

Biltemas garanti- og købsinformationer

Elretur_badges_680x280px.jpg

Varehusene

I Biltemas varehuse finder du hele vores sortiment. Vores erfarne personale besvarer gerne dine spørgsmål og hjælper dig med at vælge det rette produkt til dine behov! Velkommen!

Biltema.dk

Velkommen til vores hjemmeside. Her finder du aktuelle informationer om vores produkter, opdaterede anbefalingstabeller, manualer og meget andet.

På biltema.dk forbeholder vi os retten til løbende at korrigere for prisfejl og øvrige fejl, som har været anført på vores hjemmeside, i vores digitale brochurer samt i vores andre reklame- og marketing materialer. Vi forbeholder os ligeledes retten til at ændre priser efter den anførte gyldighedsperiode i brochurer er overholdt. Eventuelle produktændringer og forbedringer samt ændring i information i øvrigt vil løbende blive opdateret.

Kundeservice 70 80 77 70

Har du spørgsmål til vores produkter, er du velkommen til at ringe til vores kundeservice. Den er åben mandag - fredag kl. 8.00 –17.00. Du kan også kontakte os på mail: kundeservice@biltema.dk

Biltema - reklamation

 • Vi giver 2 års reklamationsret på vores produkter.
 • Reklamationsfristen regnes fra anskaffelsesdatoen.
 • Der er mulighed for at reklamere, hvis varen går i stykker.
 • Ved materiale- eller fabrikationsfejl, konstateret indenfor 12 måneder, reparerer eller bytter vi varen. Dette gælder dog ikke, hvis varen har været udsat for en større belastning end det, den er beregnet til.

Biltema dækker ikke

 • Udgifter til montering/afmontering af en defekt vare.
 • Udgifter til reparation på andet værksted.
 • Eventuelle følgeskader, der er forårsaget af den defekte vare.
 • Rejseudgifter.
 • Selvforskyldt ødelæggelse.
 • Almindelig slitage.

Øvrige forhold

 • Reklamationsretten kan gøres gældende ved fremvisning af kassekvittering.
 • Vi følger købelovens regler. De rettigheder og pligter der følger af købeloven berøres ikke af ovenstående. Reklamationsfristen i henhold til købeloven er 2 år.
 • Vi kan ikke gøres ansvarlige for driftstab i erhvervsvirksomheder.

For at du skal have så lidt besvær som muligt er det altid en god idé at kontrollere, at du har fået det korrekte produkt, inden du begynder monterings- eller demonteringsarbejde. Sammenlign det nye produkt med det gamle, inden du tager det i brug. Har du en privatimporteret eller ombygget bil, kan den afvige fra vores anbefalingstabeller. Tænk på, at mange varer bør monteres af en ekspert. Monter ikke selv varen, hvis du ikke er sikker på, hvordan du gør.

Købsinformationer – varehus

Betaling: I vores varehuse modtager vi svenske, norske og danske kroner samt euro. Kassekvitteringen gælder som købsbevis. Du kan handle med følgende betalingskort i Biltema: Dankort, VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro og VPay.

Ombytning og tilbagelevering

Følgende gælder, for at du kan ombytte eller tilbagelevere en vare:

 • Varen har ikke været anvendt og originalemballagen er ubeskadiget
 • Kassekvittering skal forevises
 • Ombytning/tilbagelevering skal ske senest 30 dage fra købsdatoen.

Sådan gør du, hvis du vil ombytte eller tilbagelevere en vare. Gå til kundeservice i dit Biltema-varehus, så hjælper vi dig. Glem ikke at medbringe kassekvitteringen.

Priser

Priser i markedsført materiale gælder ved salg i Danmark i den annoncerede periode. Vi forbeholder os ret til at justere priserne ved store forandringer af råvarepriserne samt ved store ændringer i moms-, afgifts- og valutasatserne. Priserne i markedsført materiale angives i danske kroner (DKK) og inkluderer 25 % moms. For at vi kan tilbyde vore varer af god kvalitet til de lavest mulige priser, køber vi dem direkte fra fabrikanter over hele verden. Leveringstiden kan ind imellem blive meget lang. Selvom vi gør alt, hvad vi kan, for at få alle varer hjem i god tid, er det svært at bedømme efterspørgslen og forudse forsinkede leverancer. Det betyder nogle gange, at varer er udsolgte. Vi tager derfor forbehold for, at en vare kan være midlertidigt udsolgt.

Stelnummer ved køb af cykel

OBS. Det er dit eget ansvar som kunde at notere stelnummeret ved køb af cykel, og opbevare det et sted, hvor du kan huske det. Vores anbefaling er at notere stelnummeret på vejledningen som medfølger cyklen.