Biltema Service

Når du køber et produkt hos os, der er beregnet til at blive samlet, får du det leveret i en papkasse. Til disse produkter tilbyder vi altid monteringsservice gennem Biltema Service, så dit produkt er klar til brug, så snart du kommer hjem.

Monteringsservicen omfatter samling, justering og i nogle tilfælde testkørsel af dit produkt. Vi tager os også af al emballagen og genbruger den, så du ikke behøver at tage den med hjem. Du kan selv samle dine produkter, men nogle gange kan det være rart at få det samlet og klar på købstidspunktet. Og det klarer vi gerne for dig!

Fordele ved Biltema service:

  • Dit produkt er klar til brug, så snart du kommer hjem.
  • Vi tager os af al emballage.
  • Du behøver ikke købe nyt værktøj for at samle produktet.
  • Vores kyndige personale vil justere og prøvekøre dit produkt.
  • Garanti for, at dit produkt er samlet korrekt.

Tilvalg af Biltema Service foretages enten i Indkøbsvognen ved købsprocessen på hjemmesiden eller ved kassen i vores varehuse. 

Herunder finder du information om omkostningerne til samling af alle produkter, der omfattes af Biltema Service, og mere information om, hvad monteringsservice omfatter for de enkelte produkter.

84438

Biltema Service - Hold øje med den blå "Samlet og klar" boble på produktsiderne. Den angiver, at det produkt, du kigger på, tilbyder Biltema Service.

Hvad er inkluderet i Biltema Service?

Samling af cykler over 20”

Cyklen samles, så alle dele sidder rigtigt på din nye cykel. Vi monterer pedaler, styr og sadel. Bremser og gear justeres, og derefter kontrolleres alle bolte og møtrikker for at sikre, at du får en sikker cykeltur. Lufttrykket justeres til det anbefalede dæktryk.

Pris for montering: 199,-

Vores udvalg af cykler

Samling af cykel op til 20”

Cyklen samles, så alle dele sidder rigtigt på din nye cykel. Vi monterer pedaler, styr og sadel. Forbremser og gear justeres, og derefter kontrolleres alle bolte og møtrikker for at sikre, at dit barn får en sikker cykeltur. Vi kontrollerer også lufttrykket i dækkene og justerer om nødvendigt.

Pris for montering: 119,-

Vores udvalg af cykler

Samling af cykel - Trehjulede cykler & løbecykler

Cyklen samles, så alle dele sidder rigtigt på din nye cykel. Pedaler, styr, støttehjul og sadel monteres. Forbremsen justeres, og derefter kontrolleres alle bolte og møtrikker for at sikre, at dit barn får en sikker cykeltur. Vi justerer også lufttrykket i dækkene.

Pris for montering: 79,-

Vores udvalg af løbecykler

Vores udvalg af trehjulede cykler

Montering af cykeltillbehør

Montering af cykeltilbehør er i øjeblikket ikke omfattet af Biltema Service. Men hvis du har købt nyt cykeltilbehør til din cykel, og du ønsker at få det monteret på din nye cykel, er du velkommen til at tale med personalet i dit nærmeste Biltema varehus.

Plæneklippere

Vi samler din nye plæneklipper, foretager justeringer og påfylder motorolie. Vi prøvekører også din plæneklipper for at sikre, at du kan begynde at bruge den med det samme, når du kommer hjem.

Pris for montering: 199,-

OBS - Pris for montering af havetraktor (17-999): 399,-

Vores udvalg af plæneklippere

Sneslynger

Når du vælger Biltema Service ved køb af sneslynge, samler vi din sneslynge og påfylder motorolie. Vi prøvekører også sneslyngen og justerer den om nødvendigt.

Pris for montering: 399,-

Vores udvalg af sneslynger