Sommerhygge i haven

Når sommervarmen er på sit højeste, så har vi alt hvad du har brug for til at nyde sommerdagene med sommerhygge hjemme i din have.

Efter flere år med pandemi, er der mange som har planer om ferie i udlandet i år. Men sommeren er lang, og forhåbentligt bliver der også mange varme sommerdage hjemme i Danmark. Med tusindvis af produkter i sortimentet, kan du helt sikkert finde sommervarer til hele familien hos os.

Pool/badebassin

Det er skyfri himmel, termometeret har sneget sig godt på den høje side af 20 grader og der er ikke et vindpust at spore i luften. Lige der er det fantastisk med et badebassin lige uden for døren, ikke sandt?

Vi har et stort udvalg, hvadenten du ønsker et lille soppebassin eller en stor pool hvor hele familien kan bade rundt.

Hvis du ønsker bademulighed hele året rundt, så kan det være at et spabad er den rigtige løsning for dig.

Tjek også vores fede vandrutsjebane! Det eneste du skal bruge er en skråning du kan placere rutsjebanen på, inden du kobler den til haveslangen i haven.

76300

Sådan vedligeholder du badebassinet /poolen

Har du en stor pool, er det vigtigt med poolpleje og god rengøring. Først og fremmest  er det smart at bede alle badende om at skylle sig inden de hopper i poolen. Dette løser du nemt ved at have en havebruser. Vores elegante variant kommer i sort PVC, med en 18 liters vandtank og et hjul til regulering af temperaturen. Vandet i tanken opvarmes af solen.

Når det kommer til poolpleje, er der flere ting, du kan gøre for at holde dit badevand friskt og klart. Det er blandt andet vigtigt at have styr på vandets pH-værdi. Værdien skal ligge mellem 7 og 7,4 og kan nemt måles med teststrimler. Med klortabletter sørger du for at holde poolvandet decinficeret, og klaringsmidlet bidrager til klart vand og forhindrer belægning. Hvis  klor- og pH-værdierne er korrekte, men vandet stadig er grumset, bør du bruge flokkuleringsmiddel. Midlet fanger små smudspartikler, der ellers passerer gennem filteret, og binder jern og andre metaller op, der kan misfarve vandet.

Flere tips til godt vedligehold af din pool, finder du her.

Sol og afslapning

Sommeren kan være travl, men hvis du sørger for at have dejlige afslapningszoner på plads, er det nemt at slå sig ned, selvom du kun har mulighed for at slappe af i en halv time. Elsker du hængekøjeliv, men har ingen træet at sætte den op mellem? Det har vi løst med et smart hængekøjestativ.

Sørg for at have dejlige afslapningszoner på plads

Vi har ellers det du skal bruge af udendørsmøbler, der passer til alt fra små til store terrasser. Se f.eks. vores kæmpe hængekøje, som hurtigt og nemt kan laves til en dagseng, hvis du folder ryggen.

På de varmeste dage er det stadig hyggeligt at sidde udenfor når solen er gået ned, og solcellelamper gør det endnu hyggeligere. En dejlig fleeceplaid gør det nemt at holde varmen.

Uanset om du skal på tur eller bare vil undgå at løbe ind og ud for at hente mad og bestik, er vores køletaske med service perfekt! Tjek også den smarte køle- varmeboks, der kan tilsluttes el. Køleboksen holder mad og drikke kolde eller varme, og er lige så anvendelig i bilen og båden som til midlertidig opbevaring i hjemmet.

76304

Hund i solen

På de varme dage er det ekstra vigtigt at passe på sine firbenede familiemedlemmer. Har du hund, kan en kølemåtte være en smart investering. Husk også på at hunden altid skal have tilgang til frisk vand – vi har en række vandskåle i alle størrelser. Skal du ud at rejse, kan en foldbar vandskål være smart.

Vi har også et godt udvalg af forskellige godbidder til din bedste ven. Se alle godbidderne.

76315

Haveleg / Udendørs leg

Ingen sommer uden spil og haveleg, og vi har masser af udendørsspil at vælge imellem. Kongespil er altid et hit i godt selskab, og fungerer godt for både store og små. Skal du ud at rejse, kan pakken med forskellige udendørsspil i ét være en smart investering. Her får du volleyball, badminton, frisbee, ringspil og hesteskokast i én pakke.

Til de mindste er vores skalformede kar perfekt, da det både kan bruges som sandkasse og lille børnebassin. En rebounder er en fin tilføjelse til haven for bold entuiasten. Ved at centrere eller skyde på rebounderen får du bolden tilbage i forskellige højder, så du kan træne volleyball eller gribeøvelser. Rebounderen er velegnet til blandt andet fodbold (Tekniktræning), håndbold, volleyball og tennis.

76308

Relaterede artikler

En dag på stranden

En dag på stranden

En dag på stranden er perfekt til at koble af sammen med familie og venner. Her er vores tips til en god strandoplevelse!

Guide til valg af rigtig pool

Guide til valg af rigtig pool

Med en pool har du et badeparadis i din egen have. Vi har bassiner som passer både ude i haven eller på terrassen. Men hvordan vælger du det perfekte bassin?

5 tips ftil en vellykket havefest

5 tips ftil en vellykket havefest

Solfydte sommerdage betyder havehygge. Sommeren er den bedste tid for fester, men hvad skal man huske på, når man får besøg udendørs?