Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2024. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Elhøvl

Med en elektrisk høvl har du værktøjet til at bearbejde træ emner efter ønske. Elhøvlen gør det utrolig nemt og effektivt at lave flere forskellige høvle opgaver. Vores elhøvle er i høj kvalitet og er udstyret med de seneste tilføjelser, hvilket gør dem både simple og sikre at anvende til arbejde i træ. Her på siden finder du vores udvalg af elhøvle, og du finder endnu mere information omkring de enkelte produkter på deres produktside. Herunder kan du også få mere viden om, hvorvidt en elhøvl er det rette værktøj til dig.

Elhøvl - et sikkert og nemt værktøj

Høvlen er stadig et uvurderligt værktøj til snedkerarbejde, og derfor bliver der hele tiden arbejdet på, hvordan værktøjet kan effektiviseres. Selvom der bliver lavet ændringer og justeringer, så er høvlens fundament bevaret. Du kan stadig regulere høvledybden ligesom ved klassiske træhøvle, og anvendelsen af værktøjet er stortset det samme, som det altid har været. Der sker dog konstant opgraderinger og tilføjelser til høvlen, og en af de seneste er elhøvlen, der har fastmonteret en stærk motor, som gør høvlearbejdet betydeligt nemmere.