Slagboremaskine

Står du og mangler en slagboremaskine? Så er du kommet til det rette sted! Hos Biltema forhandler vi slagboremaskiner til skarpe priser, hvor alle kan være med. Uanset om du mangler en ny maskine til værkstedet, til professionelt brug eller fordi du er en gør-det-selv person, kan du finde det rette værktøj her.

Billig slagboremaskine

Slagboremaskinen træder til ved opgaver, hvor din almindelige boremaskine ikke kan følge med. Faktisk slår slagboremaskinen ikke, men der sidder to diske i borehovedet, der roterer mod hinanden og giver små stød. Disse stød gør det muligt at bruge slagboremaskinen til tunge og svære opgaver - eksempelvis at bore i beton. Mange nybyggerier og lejlighedskomplekser har i dag vægge af beton, hvilket gør det til et must-have værktøj.
På de fleste slagboremaskiner kan du slå slagborfunktionen fra. Det gør det muligt også at bruge maskinen til at bore i fliser og metal, hvor slagborfunktionen ikke må bruges.
Når du har det rigtige værktøj, kan du hurtigere og nemmere få løst opgaverne, og det gør det samtidig sjovere at være gør-det-selv typen.

Hvad skal jeg være opmærksom på

Hvis det er første gang, du skal købe en slagboremaskine, kan det være svært at vurdere, hvilken der passer bedst til dit behov. Der findes nemlig et utal af modeller på markedet, der alle har forskellige specifikationer, størrelser og kapacitet. For at hjælpe dig har vi samlet en række ting, du med fordel kan være opmærksom på i jagten på din nye slagboremaskine.

Ledning eller batteri

Der findes både slagboremaskiner med ledning og med batteri (akku slagboremaskiner). Som udgangspunkt har varianterne med ledning mere kraft sammenlignet med en akku maskine i samme prisklasse. Samtidig skal du ikke bekymre dig om, at maskinen pludselig løber tør for strøm midt i arbejdet. Vi anbefaler, at du køber en slagboremaskine på mindst 500 watt for at få den nødvendige kraft til arbejdet.

Dybdestop

 Slagboremaskiner kan fås med dybdestop. Det kan være en god ide at kigge efter det, da dybdestop sikrer, at du ikke borer hullerne dybere end nødvendigt.

Ekstra håndtag

Slagboremaskiner er ofte tunge og typisk 2-3 kg tungere end almindelige skruemaskiner. Samtidig skal du bore vinkelret, når du skal bore huller i væggen. Derfor kan det være en stor fordel med en maskine, der har et ekstra håndtag. Det gør det både nemmere at få den rette vinkel på maskinen og giver en bedre fordeling af vægten.

Få hjælp i vores varehuse

Du kan altid få hjælp af personalet i vores varehuse, hvis du er i tvivl, om hvilken model der er den rette til dit behov. Vores personale er veluddannet, og de er altid klar til at give et godt råd og hjælpe dig godt på vej.

7 Søgeresultater