Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Motorcykelstøtteben

Hvis motorcyklen skal stå sikkert og stabilt på værkstedet eller i traileren, er det essentielt med et motorcykelstøtteben. Her på siden har vi samlet vores udvalg af støtteben til motorcykler, så du hurtigt og nemt kan finde det rette støtteben til din MC.

Sådan finder du det rette MC støtteben

Når du skal finde det rette MC støtteben, er der hovedsageligt to ting, som du skal være opmærksom på; størrelsen og den maksimale belastning. Førstnævnte er naturligvis med til at bestemme, hvilken størrelse af dæk støttebenet er egnet til at håndtere. Sidstnævnte er bestemmende for, hvor tung motorcyklen må være, for at støttebenet kan bruges sikkert.

Udover ovenstående er der også nogle andre ting, man bør være opmærksom på; kan støttebenet fastgøres til gulvet, kan det justeres i længden og lignende. Selve størrelsen på støttebenet bør også tages med i overvejelserne, da det naturligvis skal kunne være i traileren, garagen, eller hvor det ellers er tiltænkt, at det skal benyttes.

Brug af motorcykelstøtteben

Motorcykelstøtteben bruges hovedsageligt i to sammenhænge; til stilstand i garage, skur eller lignende og til transport i trailer. Står motorcyklen i garagen eller skuret, kan det være rart med et støtteben eller en forhjulsstøtte, som den kan stilles i – både fra dag til dag, og når man skal arbejde på den.

Skal motorcyklen transporteres i en traditionel trailer, som ikke er lavet til formålet, kan et motorcykelstøtteben også være det oplagte valg. Det giver nemlig en ekstra stabilitet, som gerne skulle reducere risikoen for, at motorcyklen vælter under transporten.

Vær dog opmærksom på, at selvom et støtteben er guld værd, når man transporterer en MC i en trailer, så bør man altid supplere med ekstra spænderemme – så er man på den sikre side.

Har du spørgsmål til vores MC støtteben?

Går du og overvejer at købe et af vores MC støtteben, men har du spørgsmål, eller noget du gerne vil vide om det, inden du bestiller? Så frygt ej, der er nemlig rig mulighed for at blive klogere på vores udvalg af produkter; både når du handler online, og når du besøger vores varehuse.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.