Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Kædesav-tilbehør – find det her

Når du har en motorsav, kan det være nødvendigt med kædesav-tilbehør fra tid til anden. Som med så mange andre ting har en sav drevet af el, batteri eller benzin nemlig brug for at blive passet og plejet for at opnå den længst mulige levetid.

Her på siden finder du et stort udvalg af tilbehør til din kædesav. Dyk ned i vores sortiment og spørg gerne om hjælp, hvis der er noget, du ikke kan finde, eller hvis du har spørgsmål til vores produkter.

Smør din kædesav i olie

Der skal olie til din kæde, hvis den skal have de bedste betingelser for at arbejde sig vej gennem tykke grene eller små kviste i din have. Vi har forskellige typer af olier, så du kan finde det produkt, der passer til din sav.

Vi har en BIO-olie, der er biologisk nedbrydelig og har en lang holdbarhed – selv i kulde.

Er det ved at være tid til en slibning?

Er du bidt af en gal amatørkok, ved du også, at dine knive skal slibes med jævne mellemrum, for at din klinge kan glide gennem det, den nu skal dele i tusind stykker. Det samme gør sig selvfølgelig gældende med en savkæde.

Derfor har vi her på siden en kædeslibemaskine, der hjælper dig med at sørge for, at din kæde er klar til de udfordringer, du giver den.

Træt efter daglig brug?

Der vil som sagt komme et tidspunkt, hvor din kædesav trænger til at blive opdateret. Alt bliver træt af daglig brug. Også en kædesav – selvom den selvfølgelig ikke bruges dagligt. Men der kommer en dag, hvor din kæde skal skiftes ud.

Det kan også være, din kæde har været i karambolage med en lidt for stor modstander og derfor knækket. Her finder du en ny motorsavskæde, der gør din maskine kampdygtig med det samme.

Placer din træstamme

Skal du fælde træer i sommerhuset eller i haven, bør du overveje om ikke en savbuk kunne gøre arbejdet lidt nemmere. Det er nemlig hårdt for kroppen at danse med træer, selvom din kædesav gør et stort stykke af arbejdet for dig.

I stedet for at bakse med træstammen, når den ligger på jorden, kan du få den op i en ergonomisk position ved at placere den i en savbuk. Her kan du nemt og effektivt skære stammen i mindre stykker.

Kontakt os, hvis du har brug for hjælp

Du skal ikke tøve med at kontakte os, hvis der er kædesav-tilbehør, du ikke kan finde, eller hvis du har spørgsmål til vores produkter. Vi er her for at hjælpe dig godt i mål med dine køb, så du får det rette produkt første gang.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.