Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Radiostyret legetøj til legebørn i alle aldre

Radiostyret legetøj er det sejeste, hvis man gerne vil have noget legetøj med mere fart på. Det er samtidig også noget legetøj, som kan bruges af både børn og voksne, som stadig elsker at lege. Så hvis du gerne vil have en aktivitet, hvor alle kan være med, skal du helt sikkert have dig noget radiostyret legetøj.

Hos Biltema finder du et stort udvalg af radiostyret legetøj som for eksempel:

  • Biler
  • Droner
  • Motorcykler
  • Robotter

Du finder bl.a. også baner til racerbiler, hvor I kan køre om kap mod hinanden, samt andet udstyr og tilbehør til dit radiostyrede legetøj.

Radiostyrede biler til familiens motorbøller

Fjernstyrede biler er helt klart det mest klassiske eksempel, når man tænker på radiostyret legetøj. Der har eksisteret radiostyrede biler længe og mange voksne genkender dem nok også fra deres egen barndom. I dag er forskellen blot, at udvalget er større, bilerne er blevet bedre og så kører de længere på batteriet. Derudover findes der også langt flere prisvenlige varianter, så ingen bør snydes for sej fjernstyret bil.

Kør ræs med dine venner eller familie, hvis i har flere radiostyrede biler. Se, hvem der kommer først fra den ene ende til den anden.

De fleste fjernstyrede biler kan anvendes både ude og inde

Hvis dit radiostyrede legetøj kan anvendes udendørs, giver det dig mulighed for at køre lange distancer på forskellige former for terræn. Det skaber spænding og det giver dig mulighed for at komme rigtig godt op i fart, samtidig med at du ikke risikerer at køre bilen ind i genstande i hjemmet, som kan gå i stykker, hvis du kører ind i det.

Du skal dog være opmærksom på, at hvis du anvender dit radiostyrede legetøj udendørs, bliver det som regel også hurtigere slidt, fordi det kører på veje, asfalt og fliser, som kan slide på hjulene. Du bør heller aldrig køre med din fjernstyrede bil udendørs, hvis det regner eller er vådt udenfor. Pas samtidig på med ikke at køre bilen hen et sted, hvor du ikke kan se den. Du bør nemlig aldrig miste din fjernstyrede bil af syne.

Droner - radiostyret legetøj for de nørdede legebørn

Droner er det nyeste nye inden for radiostyret legetøj og er populære blandt såvel børn som voksne. Det er fascinerende at se, hvordan dronen er i stand til at flyve op og ned og frem og tilbage eller stå helt stille i luften.

Du kan få droner med og uden kamera. Hvis din drone har kamera, får du mulighed for at se det hele oppefra. Det giver dig mulighed for at tage billeder eller video fra helt andre vinkler og højder end du ellers har mulighed for med et almindeligt håndholdt kamera.

Vær opmærksom på de gældende regler for droner

Du må nemlig ikke flyve hvor som helst med din drone. Når du flyver med din drone, er det enormt vigtigt, at folk omkring dig ikke føler sig generet af flyvningen. Selvom der ikke sidder noget kamera på din drone, kan forbipasserende måske godt tro det og føle sig overvåget.

Flyv ikke med din drone steder, hvor den kan risikere at gå tabt. Hvis du eksempelvis flyver et sted, som er tæt bevokset af træer, kan du risikere, at dronen flyver ind i grene og falder ned og går i stykker eller sætter sig fast. Hvis du flyver med den over vand, kan den også risikere pludseligt at løbe tør for strøm og falder ned i vandet.

Du bør derfor kun flyve med din drone på relativt åbne områder, så du hele tiden har kontrol over den og kan holde øje med den. Orienter dig om de gældende regler om droneflyvning, inden du begynder at flyve med din drone.

Seje og søde robotter

Når det kommer til radiostyret legetøj er det selvfølgelig heller ikke til at komme uden om robotter. Du kan få både seje og søde robotter, som kan alle mulige ting. Vælg også mellem, om du vil have en robot, der fungerer alene eller en, som du kan bruge sammen med andre robotter.

Du kan for eksempel få radiostyrede fodboldrobotter, som kan spille mod hinanden og skyde på mål. Eller hvis du vil have lidt mere action, kan du også få kamprobotter, som skal kæmpe mod hinanden.

Hos Biltema finder du også meget andet radiostyret legetøj, så klik rundt på siden og se vores udvalg eller besøg os i din lokale Biltema.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.