Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Sko og fodtøj

Hos Biltema finder du praktiske sko til arbejde og fritid til damer og herrer. Her er behagelige sneakers til hverdagen, gummistøvler til våde dage og arbejde udendørs, klassiske træsko til havearbejde og hygge, samt indersåler og tilbehør, når skoene trænger til nye såler eller et sæt friske snørebånd. Vi fører sko i størrelse 38-46 alt efter lager.

Se vores varer nedenunder og find et nye sko i dag.

Praktiske sko

Hos Biltema får du praktiske sko, der kan holde til lidt af hvert. Vores tilbehør til sko hjælper dig med at holde fødderne varme og tørre. Med støddæmpende såler kan du også være på fødderne hele dagen.

 

Prisvenlige sko

Sko lever et hårdt liv. Skal du bruge dine sko til beskidt arbejde, aktiv træning udendørs eller til vildmarksliv, kan de hurtigt blive beskidte og slidte. Derfor har du måske ikke lyst til at bruge alt for mange penge på skoene. Hos Biltema finder du rimelige sko, der tåler at blive brugt, hvor du har også har råd til at købe et par nye, når de gamle er slidt op.

 

Sko og støvler til et aktivt liv

De rigtige sko er en forudsætning for at kunne leve et aktivt liv - skal du ud og bevæge dig, kræver det også et par sko, der er lette, solide og sidder godt. Noget af det mest ubehagelige er at være våd og kold om fødderne eller have sko på, der klemmer. Derfor er godt fodtøj nødvendigt for at være aktiv udendørs - uanset om det er arbejde eller fritid.

Vores såler og skotilbehør gør det nemmer at holde fødderne varme og tørre og giver skoene øget komfort, også selvom du er i gang længe.

 

Vælg den rigtige størrelse sko

Det er vigtigt at sko og støvler har den rigtige størrelse, så de sidder godt og behageligt. For små sko er stramme og ubehagelig at have på og kan give vabler også. På længere sigt kan det også skade fodens knoglestruktur. For store sko er ofte tunge og slasker på foden, så de ikke støtter rigtigt, så du står ustabilt og lettere vrikker om. Du kan også risikere at få vabler, både hvis foden glider rundt i skoen og hvis skoen klemmer.

Mål begge fødder - den ene fod er ofte størrre end den anden. Vælg skostørrelse efter den største fod. Husk at sokker og strømper også fylder, så hvis du tager mål til gummistøvler, du ville bruge med ragsokker i, skal du også måle med ragsokker på. Du kan også tegne rundt om fødderne, hvis du vil sikre at skoene er brede nok. Husk at få en anden til at tegne om fødderne. Fodstørrelsen bliver nemlig fortegnet, hvis du bøjer dig ned og selv tegner, fordi du ændrer fodstilling.

Husk at skoene skal have et tillæg på ca 0,5 cm ekstra plads til bevægelsesrum. Der skal være plads nok til at vippe med tæerne. Ligger du lige mellem to størrelser, er det ofte en god idé at tage den større størrelse. Hvis du har forskellig størrelse på fødderne, kan du udjævne størrelsen med en ekstra indersål i én sko, hvis det er nødvendigt. Har du købt et par sko, der er en smule store, kan ekstra såler eller tykke sokker også hjælpe med at holde skoene bedre fast på foden. På samme vis skal du huske at købe sko og støvler med ekstra plads til såler og varme sokker til den kolde sæson.

 

Tilbehør til sko og støvler

Under vores tilbehør til sko og støvler finder du snørebånd og såler til varme og støddæmpning. Vi har også praktisk skridbeskyttelse, der passer til mange typer sko og støvler. Med skridbeskyttelsen står du sikkert og mindsker risikoen for at glid på is og sne med glatte skosåler.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.