Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Hjemmesko

Hjemmesko skal være praktiske, komfortable og behagelige. Hos Biltema finder du dejlige tøfler i mange størrelser. Efter en lang dag har dine fødder brug for at slappe af med et par behagelige sutsko. Der er ikke meget, der er bedre end at smide arbejdsskoene og stikke i et par behagelige tøfler, når du kommer hjem og vil slappe af.

Hjemmesko til ude og inde

Vores hjemmesko har bløde såler i gummi, så de ikke ridser gulvet, men stadig kan bruges udenfor uden at blive våde. Det danske vejr er dog ofte vådt og sjappet, så derfor kan det være smart med at par hjemmesko til udendørs brug, så du slipper for snavs indendørs. Til prisen kan du også have et par til brug indenfor og et par, der står klar ved døren, når du lige skal et smut ud, men gerne vil beholde de behagelige sko på. Du kan også bruge vores tøfler, når du arbejder i garagen eller værkstedet derhjemme.

Med gummisålen står du godt og skridsikkert fast, samtidig med at sålen er fleksibel og behagelig. Skoene uden hælkappe er hurtige og nemme at smutte ind og ud af. De kræver ikke at du skal bøje dig ned for at lukke skoene eller få den ordentligt på.

 

Lune og behagelige hjemmesko

Mange hjem har kølige gulve, og så kan det være svært at undvære et par lune indesko. Er der fodkoldt hjemme hos dig, hjælper et par tøfler med at holde varmen. Tag eventuelt et par varme strømper på, hvis det skal være ekstra lunt om fødderne.

 

Billige/Prisvenlige hjemmesko

Vil du heller ikke betale mere end nødvendigt? Hos Biltema springer over de dyre mærker og får produceret til vores eget navn - derfor får du god kvalitet tilen rimelig pris. Vores tøfler er enkle og klassiske og sidder godt på foden.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.