Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Badeværelsesmåtte

En badeværelsesmåtte er en praktisk genstand, der hører til på badeværelset. Måtten er behagelig at stå på, når du kommer ud fra badet eller gør dig klar foran spejlet, så fødderne ikke står på de kolde fliser. Der findes måske badeværelsestekstiler, interiør og nipsting, der er mere charmerende at købe end badeværelsesmåtter, men derfor er det stadig nødvendigt for at fuldende badeværelset og dets udseende. En badeværelsesmåtte er nemlig funktionel og praktisk, men også dekorativ - og hos Biltema får du den til en rigtig god pris. Vælg en skridsikker bademåtte, så den ikke skøjter rundt på gulvet, når du står på den. Hos Biltema har vi dem med latex på undersiden, så de ligger godt fast på klinkerne og med blødt luv på toppen, så de er bløde at sætte fødderne på.

Badeværelsesmåtte til alle badeværelser

En badeværelsesmåtte er en uundværlig ting. Især om vinteren. For her kan det virkelig blive koldt for de bare fusser på klinkerne. Hos Biltema har vi flere bademåtter til rigtig gode priser, som du kan vælge imellem. Du finder dem også i forskellige farver, så der med garanti er en, der passer ind i din stil, smag og badeværelse. Der er flere muligheder i en bademåtte, og du kan både placere den foran brusekabinen, badekarret, håndvasken eller toilettet, ligesom du også kan vælge at have flere på badeværelset, så der er en foran brusenichen til, når du kommer ud af badet, og en foran håndvasken, når du vasker hænder, børster tænder og gør dig i stand foran spejlet.

 

Badeværelsestekstiler hos Biltema

Vi er ikke hele familiens varehus for ingenting. Hos Biltema forhandler vi ikke kun badeværelsesmåttermåtter, men også andre badeværelsestekstiler og badeværelsestilbehør. Det hele er samlet under et tag, og du slipper for at skulle køre forskellige steder hen og sparer tiden ved at få det hele ordnet på én gang.

Hos os kan du blandt andet også finde badeforhæng, badehåndklæder, håndklæder og vaskeklude, ligesom du også finder knager til håndklæderne, håndklædehylder med stang, skamler og holder til toiletpapir.

 

Altid god service og kompetent vejledning

Vi går op i den gode service, og så har vi eksperter på de forskellige områder. Hvad enten du står overfor et kommende byggeprojekt eller skal have fornyet værktøjskassen, så har vi én i huset, der ved, hvad du skal bruge. Du er altid velkommen til at kigge forbi din nærmeste Biltema-forretning og gå på oplevelse i hele familiens varehus. Vi har alt, du skal bruge. Og skal handlen gå lidt tjept, så husk, at du altid kan bestille varerne online, så er de nemlig allerede klar til afhentning to timer senere. Vi glæder os til at servicere dig!

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.