Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Kroge til badeværelset

Badeværelseskroge med plads til håndklæder, tøj og badekåber er en fremragende og meget nem måde at skabe mere plads og overskuelighed på i husets mindste rum. Har du fliser på væggene? Det behøver ikke være noget problem. Hos Biltema har vi også selvklæbende kroge til badeværelset, som kan monteres på alle typer underlag. Så du slipper for at bore huller i fliser og vægge. Se hele sortimentet her.

Badeværelseskroge - skab overskuelighed i husets mindste rum

Badeværelset er et af de mindste rum i huset, som samtidig skal opfylde en lang række behov om opbevaring, komfort, praktik og funktionalitet. Det handler om at udnytte pladsen så godt som muligt, uden at gå på kompromis med helhedsindtrykket. Et rodet badeværelse, som flyder med håndklæder og tøj, er ikke ønskescenariet at komme hjem til efter en lang arbejdsdag eller stå op til om morgenen. Især ikke, når det skal gå lidt stærkt.

Heldigvis kan du med ganske få kneb skabe mere overskuelighed og plads på dit badeværelse - selv i de hektiske morgentimer. Ofte er det nemlig de små ting, der gør den største forskel i en travl hverdag. Det kan for eksempel være en hylde til brusenichen med plads til alle de sæber og shampooer, som ellers står hulter til bulter i brusekabinen, en dørknage, du kan hænge dit tøj op på, når du skal i bad, eller en ekstra krog til badekåben, så du slipper for at rydde den væk i skabet hver gang, du har brugt den.

Hos Biltema finder du alt i knager og kroge til badeværelset - til en fast lav pris. Slut med våde håndklæder og bunker af tøj på gulvet. Du behøver ikke engang at bore huller i fliser og vægge for at montere krogen - vi har også selvklæbende kroge til badeværelset, som du kan montere på alle typer underlag. Find hele sortimentet her på siden.