Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Toiletsæde og toiletbræt

Når du har brug for et nyt toiletsæde, så har vi et stort udvalg. Hos os finder du et toiletbræt, der passer til ethvert behov. Vi har bl.a. brætter med soft-close. Find alt til dit toilet hos Biltema.

Toiletsæder - hvad skal jeg vælge?

Toiletsæder er måske ikke det mest spændende i verden, men alligevel er det vigtigt at vælge at godt sæde. Et toiletbræt bliver brugt mange gange i løbet af en dag - specielt hvis du har en stor familie. Derfor er det værd at bruge lidt ekstra tid på at finde et bræt til toilettet, der passer til dine behov.

Et sæde med dæmpet lukning er utroligt dejligt at have. Så er du fri for de høje brag, et sæde ofte kan lave, når det klapper ned. Har du børn? Så har vi også sæder, hvor der er et ekstra børnesæde, der passer til familiens yngste toiletbrugere.

Uanset hvad jeres behov er, så har vi helt sikkert et sæde, der passer til jeres toilet. Faktisk har vi endda varmesæder til dig, der har et udetoilet. Derfor kan vi roligt sige, at vi har alt inden for sæder til toilettet her på siden.

 

Find dit nye toiletsæde her

Toiletsæder bliver brugt meget. Derfor kan det godt betale sig at skifte dem ud i ny og næ. Og når du køber dit nye toiletbræt hos os, bliver du ikke ruineret. Vi har nemlig kun sæder til toilettet til rigtig gode priser, der til gengæld holder længe. Hvis du er ude efter et bræt, der holder til lidt af hvert, så er et sæde med soft-close det helt rigtige valg for dig.

Hos Biltema finder du alt til dit toilet. Her har vi sørget for at have et udvalg til dig, der både går op i funktionalitet og stil. Derfor har vi et stort udvalg af f.eks. toiletbrætter, så du kan finde lige det, der matcher dine behov.