Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Badeværelsestilbehør til børn

På badeværelset skal der være plads til store og små. Det kan imidlertid være svært at nå håndvasken, hvis man er et barn på 3, som gerne selv vil vaske hænder. Det findes der heldigvis en enkel løsning på, nemlig en skridsikker skammel, som barnet kan stå op på. Det er sjovere for både børn og voksne, når barnet selv kan slukke og tænde for vandet og se sig selv i spejlet imens. Biltema har et stort udvalg af badeværelsestilbehør til børn, der kan lette jeres hverdag som børnefamilie betydeligt. Find det her på siden.

Badeværelsestilbehør til børnefamilier

I en børnefamilie er der som regel fart på hverdagen. Når børnene er hentet fra dagpleje, børnehave eller skole, skal der i mange familier laves mad, bades, børstes tænder og puttes, inden det er tilladt at sætte sig i sofaen med en bog og et glas vin.

Det er imidlertid ofte lettere sagt end gjort at få børnene i bad og derefter i seng (eller ud ad døren om morgenen for den sags skyld). Især, hvis badeværelset er indrettet på de voksnes præmisser og uden badeværelsestilbehør til børn som for eksempel en skammel eller et toiletsæde. Ofte går det lidt lettere, hvis barnet selv kan deltage i aften- og morgenritualerne, slukke og tænde for vandet og se sig selv i spejlet med tandpasta om munden, når I børster tænder. På samme måde kan et børnetoiletsæde gøre det lettere for dit barn selv at gå på toilettet, så du får hænderne fri til at gøre noget andet imens.

Har I helt små børn, er et badekar til brusekabinen uundværligt. De fleste små børn elsker at lege i vand og komme i bad - så længe det altså foregår i et badekar. Når I er færdige med at bade, kan badekarret foldes sammen og ryddes væk i et skab eller lignende, så det ikke står i vejen.