Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Giv tingene nyt liv med læderpleje

Læder er et lækkert materiale, der kan have en lang levetid, hvis du plejer det rigtigt. Drømmer du om lækre lædermøbler med den helt rigtige patina, eller vil du forstærke læderskoenes holdbarhed?

Gør det til en god vane at pleje læderet en til to gange om året, så naturmaterialets struktur og flotte glød fremhæves og bevares i mange år.

Pleje af læder forlænger levetiden

Læder er et naturligt materiale, der er kendt for sine slidstærke evner og den flotte, lune glød. Vil du forlænge levetiden på dine læderprodukter, skal du forkæle dem med rengøring og læderpleje et par gange om året.

Har du indrettet dig med lædermøbler? Det er skønt at slænge sig i et lækkert lædermøbel, men med tiden vil læderet få brug for omsorg, hvis det dagligt er i brug.

Giver du dine møbler læderpleje regelmæssigt, kan de stå smukke i mange år, og netop derfor er læder så elsket et materiale. Med den rigtige pleje kommer møblerne ikke til at se gamle ud, selvom de har flere år bag sig.

 

Find læderpleje til både natur- og kunstlæder

Pleje af læder begynder med en grundig rengøring med lædersæbe, som er specielt udviklet til at pleje og rengøre både kunstlæder og naturligt læder.

Efter afvaskning med sæbe skal din lædervare tørre, før du behandler den med lædercreme eller læderfedt, som mindsker ridser og udtørring af materialet.

Har du et voksbehandlet lædermøbel? Voksbehandlede møbler kræver ekstra omsorg og skal derfor smøres med læderfedt, der har et højt voksindhold.

 

Genopfrisk farven på lædervarerne

Det er ikke underordnet, hvilke produkter du vælger til pleje af læder. Plejemidlet skal nemlig passe til den lædertype, du behandler.

Har du et ældre lædermøbel, som ser slidt ud? Det kan hurtigt genvinde sin glød, hvis du bruger læderpleje med farve. Læder kan tabe sin farve, hvis det udsættes for dagligt slidt eller stærkt sollys gennem mange år, men med læderfarve kommer møblerne let til live igen.

Er farven falmet på skoene, kan du også bruge læderpleje med farve her. Det vil få dine sko til at se nye ud igen, så de kan bære dig ud i verden mange år endnu.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.