Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Tøjpleje

Pas på dit tøj med kvalitetsprodukter fra Biltema. Her på siden finder du alt fra tøjklemmer til praktiske tørrestativer, strygebræder og strygejern. Det er de færreste, der ikke ønsker at passe godt på sit tøj. Og det behøver ikke at være omstændigt. Det kan du gøre med tøjpleje fra Biltema. At passe på sin garderobe kan godt kræve en indsats flere steder, men bare rolig. Det er nemt og overskueligt, og tager ikke nødvendigvis længere tid. Tøjpleje er ikke blot nødvendigt, når du står og skal ud af døren til fest, men også i hverdagen.

Vælg mellem et stort udvalg af tøjpleje hos Biltema. Få dit tøj til at se pænt ud samtidigt med, at du forlænger tøjets levetid. Vi har gjort det nemt, hurtigt og enkelt for dig.

Tøjpleje - skån dit tøj

Det er med tøj som med meget andet. Når du passer på det, forbliver det pænt og holder formen. Med den rette tøjpleje får du fornøjelse af dit tøj i længere tid. Og hvem vil ikke gerne det? I vores store udvalg af tøjpleje finder du alt lige fra tøjstativ, tøjklemmer, strygebræt og dampstrygejern, fnugruller og tørrebolde.

Det behøver ikke at være omstændigt at passe godt på sine klæder. Det kræver blot et par fifs og de rette redskaber ved hånden. Der er flere måder at gå i kast på. Tøjpleje dækker over flere ting, og tager du bare én af dem i brug, er du allerede langt.

7 gode tøjpleje-tips:

  • Spar på skyllemiddel og kemikalier, når du vasker dit tøj
  • Vend vrangen ud af
  • Put sarte beklædningsdele i en vaskepose
  • Hæng altid tøjet på tørrestativ og brug tøjklemmer. Alternativt på bøjler
  • Brug tørrebolde. De forhindrer fnuller, blødgør tøjet og får det til at krølle mindre
  • Stryg med et dampstrygejern for at fjerne alle folder
  • Hæng dit tøj på bøjler i skabet

Står du og mangler tøjpleje, der er til at betale? Tag et kig i vores store udvalg. Husk, at du med Køb og Hent-knappen kan bestille dine varer til dit nærmeste varehus med afhentning 30 minutter senere. Det er nemt og effektivt, og så sparer det dig for en masse tid.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at spørge en af vores medarbejdere. De vil gøre, hvad de kan for at hjælpe. Vi glæder os til at se dig i hele familiens varehus!

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.