Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Fnugruller - fjern støv og hår effektivt

Hos Biltema.dk finder du alt inden for tøjpleje - herunder fnugruller. Vi kender alle sammen til de tidspunkter, hvor der er behov for en fnugrulle. Specielt hvis du eksempelvis har kæledyr. Vi har samlet et udsøgt udvalg af fnugruller, hvor du både kan finde sæt og ruller enkeltvis.

Nu kan du blive fri for støv og hår på bare to minutter ved brug af en fnugrulle. Det er både hurtigt, effektivt og uundværligt i mange situationer.

Fnugruller fjerner nemt hår, støv og fnuller fra tøj, møbler, bilsæder, gardiner og hvor du ellers synes. Alt fjernes på bare et enkelt rul. Benyt dig af en effektiv fnugrulle, som efterlader stoffet komplet frit for fnug og hår. En fnugrulle er uundværlig.

Fnugrulle - hvornår?

En fnugrulle er altid god at have uanset om det gælder hverdag eller fest. På ingen tid kan du føle, at dit tøj fremstår som nyt og det samme med dine møbler eller bilsæder.

Står du i din nyeste kjole eller fineste jakkesæt, som trænger til et hurtigt rul med fnugrullen, så tager det ingen tid.
Her hos Biltema.dk finder du fnugruller til markedets bedste priser. Har du allerede skaftet til fnugrullen, kan du også her finde rullerne for sig selv.

Tøjpleje - kvalitetsprodukter

Pas på dit tøj med kvalitetsprodukter fra Biltema.dk. Hos os finder du alt fra tøjklemmer, fnugruller til praktiske tørrestativer, strygebræt og strygejern. Det er de færreste, der ikke ønsker at passe godt på sit tøj. Og faktisk er det slet ikke så omstændigt endda. Det kan gøres helt enkelt med tøjpleje fra Biltema. At passe på sin garderobe kan godt kræve en indsats flere steder, men bare rolig. Det er nemt og overskueligt, og tager ikke nødvendigvis længere tid. Tøjpleje er ikke blot nødvendigt, når du står og skal ud af døren til festlige arrangementer, men også i hverdagen.

Vælg mellem et stort udvalg af tøjpleje hos Biltema. Få dit tøj til at se pænt ud samtidigt med, at du forlænger tøjets levetid. Vi har gjort det nemt, hurtigt og ganske enkelt for dig.

Står du og mangler noget inden for tøjpleje til rimelige priser? Tag et kig i vores store udvalg. Husk, at du med Køb og Hent-knappen kan bestille dine varer til dit nærmeste varehus med afhentning bare 30 minutter senere. Det er nemt og hurtigt, og så sparer det dig for en masse tid.