Strygebræt

Krøller skjorten, kjolen eller habitbukserne? Få det fixet med et strygebræt og strygejern fra Biltema, der gør opgaven let som en leg. Uanset om du elsker eller hader at stryge, så er et strygebræt et must-have i huset. Før eller siden skal skjorten eller kjolen stryges, fordi du skal i byen, og så er der ingen vej udenom. Kom velklædt i en nystrøget skjorte og bukser med de rette pressefolder. På kort tid kan du glatte folderne helt ud på dit tøj, og så er du straks parat til afgang. Og det kan faktisk være sjovt at stryge, men det kræver noget ordentligt udstyr.

Hos Biltema finder du det, du skal bruge, når det kommer til tøjpleje. Hos os behøver du ikke at betale for meget. Til markedets bedste priser finder du alt, du skal bruge i dit nærmeste varehus. Vi glæder os til at se dig!

Strygebræt til dine behov

Hvad foretrækker du, når du skal stryge? Et højt eller lavt strygebræt? Uanset, hvilket der er din favorit, kan du finde det hos Biltema. I vores udvalg finder du nemlig flere modeller. Vi har både de helt almindelige, der kan justeres i højden, men vi har også bordstrygebræt, hvis du synes, det er nemmere at have med at gøre. Fælles for dem er, at konstruktionen og materialet er lavet til, at dampen fra strygejernet kan trænge igennem og forhindrer fugtophobning. Find det, der passer bedste til dig og dine behov. Ekstra overtræk til strygebræt finder du selvfølgelig også i vores sortiment.

Vores strygebræt er super smarte, fordi de let kan klappes sammen, og fordi de fylder minimalt. Det betyder også, at det ikke optager en helt masse plads, og at du derfor sagtens kan stille det i et skab eller i et alt-muligt-rum uden, at det optager for meget plads.

Få styr på garderoben

Glatte skjorter starter med en et ordentligt strygebræt. Hos Biltema finder du et stort udvalg af strygebrætter til priser, som du bliver glad for. Vi mener ikke, at der er grund til at betale for meget. På vores hjemmeside finder du også øvrigt tøjpleje tilbehør, som eksempelvis tørrestativ, tøjklemmer, tøjbøjler, vasketøjskurve og meget andet.

Har du spørgsmål til et eller flere produkter i vores sortiment, er du altid velkommen til at kontakte os eller spørge vores medarbejdere i butikkerne. Vi er altid behjælpelige!

3 Søgeresultater