Strygejern klarer de krøllede skjorter

Slip af med garderobens krøllede kluns. Med et nyt strygejern er der ikke længere undskyldninger for at komme i en krøllet skjorte. Vores effektive strygejern gør det hurtigt og nemt for dig at lave de rette pressefolder på bukserne og få glattet skjorten eller kjolen ud.

Strygning bliver som en leg med et dampstrygejern fra Biltema. Selvom mange synes det, behøver strygning ikke at være en kedelig tjans. Med et strygejern, der kan udføre arbejdet skarpt og præcist, bliver det allerede lidt sjovere - og så til en uovertruffen god pris. Vælg mellem flere modeller eller prøv vores steamer, der gør lodret strygning til en leg. Steameren er især god til gardiner samt tøj, der hænger på bøjle.

Strygejern i god kvalitet til gode penge

God kvalitet behøver ikke at være dyrt. Hvorfor betale mere? Hos Biltema er der ingen grund til at betale for meget for solid kvalitet. Et godt strygejern er svært at komme udenom. På et eller andet tidspunkt i livet får du brug for at glatte skjorten og lave de rette pressefolder i bukserne. Uanset, om du stryger meget og ofte eller lidt og sjældent, vil et strygejern være en lifesaver.

Tiil billige penge kan du hurtigt og nemt få strøget hele garderoben. Her på siden finder du strygejern med forskellige indstillinger. På Biltema finder du også strygebræt, tørrestativer og tøjklemmer, så du har, hvad du skal bruge, fra du starter med at vaske, til du hænger tøjet på plads i skabet.

 

Strøget tøj til hverdag og fest

Vi kommer ikke udenom, at nystrøget tøj bare ser bedre ud end krøllede klæder. Det gælder, uanset om det er skjorter, bukser, t-shirts, kjole eller habitten, du skal have på. Skal du til fødselsdag, bryllup eller en anden større begivenhed, skal dit tøj gerne være nystrøget, så du ser velforberedt ud og føler dig godt tilpas. Også i hverdagen kan det være rart at have et strygejern lige ved hånden. Et strygejern er ikke kun begrænset til at stryge tøjet i klædeskabet. Du kan også bruge det til at glatte gardinerne, hvis de er blevet for krøllede, eller til børnenes perleplader.

 

Køb dit udstyr i Biltema og spar penge

Udover en billig pris med hurtigt afhentning på vores lager får du også smilende service og et godt råd med på vejen. Vores medarbejdere står altid klar til at guide og vejlede dig, hvis du mangler hjælp og svar. Husk, at du kan bestille lige det, du står og mangler online med Køb og Hent. 

3 Søgeresultater