Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Tøjklemmer, der gør det nemt for dig

Tøjklemmer er super praktiske, når du skal tørre tøj på tørresnoren. De er med til at holde dit tøj på plads, så det ikke falder af snoren og blæser væk. Derudover er de også gode, fordi du kan hænge det op. Dermed slipper du for krøllet tøj og folder. De bedste tøjklemmer til prisen får du i Biltema. Du finder både tøjklemmer i træ og plastik her på siden. Det er hurtigt, nemt og effektivt at hænge op med tøjklemmer. Selv når vejret er blæsende, kan du stole på, at dit tøj bliver på tørresnoren. En af fordelene ved at købe klemmer i træ og plast med rustfrit stål er, at de ikke ruster, når du bruger dem udenfor. Du kan derfor have dem længe.

Ved du ikke, hvor du skal gøre af alle dine tøjklemmer? Bare roligt. Der findes en løsning. Vi har også opbevaring til klemmerne. Kig dig omkring på siden og find alt til husholdning. Vi har gjort det nemt for dig ved at samle alt i hele familiens varehus.

Tøjklemmer til huslige opgaver

Med få ting kan du få tøjvask og tørring af tøj til at gå let som en leg. Det kræver blot det rigtige grej. Med strygebræt, strygejern, tørrestativ og tøjklemmer kan det ordnes fluks. Jo mere praktisk grej, jo hurtigere og nemmere går det. Få god kvalitet til pengene i Biltema og få styr på de huslige opgaver med det vons.

Slip for krøllet kluns og folder ved at bruge klemmer. Hurtigt og nemt kan du hænge tøjet op på tørrestativet eller på tørresnoren. Og husk, at tøjet tørrer hurtigere, hvis du lader det tørre udenfor i forårs -og sommermånederne. Der er ikke noget som rent og nyvasket tøj, der dufter af frisk. Desuden er det mere skånsomt for dit tøj, når du hænger det udenfor, end når du putter det i tumbleren. Med en bunke gode tøjklemmer ved hånden, sparer du altså penge ved at bruge klemmer fremfor tumbleren.

Godt tip

Tøjklemmer har også flere funktioner, end blot at holde tøjet fast på tørresnoren. Du kan også være kreativ med tøjklemmer og bruge dem til at fastholde børnenes tegninger på en snor. Hæng eksempelvis billeder op på en snor og lad det pynte.

Husk, at du altid kan købe direkte på hjemmesiden og hente i vores drive-in eller besøge dit lokale Biltema varehus. Vi glæder os til at se dig!