Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Tøjstativ - god kvalitet til fornuftige priser

Når du har vasket tøj og har god tid til at tørre, så bør du bruge et tøjstativ. En luft aftørring er det bedste valg for klimaet, og du sparer samtidig penge på din el-regning, da du ikke skal have gang i tørretumbleren.

Her på siden finder du vores udvalg af tøjstativer, som alle er i god kvalitet til fornuftige priser. Vi har forskellige modeller, så du kan finde én, der passer til dine behov. Nogle kan anvendes ude og inde, mens andre tørrestativer har unikke funktioner. Du finder flere oplysninger omkring dit foretrukne tøjstativ ved at klikke ind på produktsiden. Her vil du finde flere detaljer omkring højde, materialevalg og andet.

Hvis du har spørgsmål til vores produkter, så er du altid velkommen til at rette henvendelse i din lokale Biltema. Her står vores dygtige personale klar til at besvare dine spørgsmål.

Vælg det tøjstativ der passer til dine behov

Vi har et udvalg af tøjstativer, som kan bruges i forskellige sammenhænge. Nogle kan bruges udenfor, så dit tøj kan blive rent på tørvejrsdage. Hvis du har et sted i læ, så kan du også sagtens tørre tøj på regnvejrsdage og om vinteren.

Hvis du mangler tøjklemmer til dit tøjstativ, så kan du finde det lige her.

Tøjstativ - en miljøvenlig tørring

Der er kommet langt mere fokus på, hvordan vi kan leve bæredygtigt, så vores gode livsforhold i dag kan blive ført videre til kommende generationer. En af de områder, hvor du kan være med til at gøre en forskel i dagligdagen, er tøjvasken.

Vil du vaske mere miljøvenligt?

Vi kan allesammen være med til at gøre en forskel for miljøet ved at lave små justeringer i vores hverdag, det er blot vigtigt, at vi er opmærksomme på vores adfærd. Selv få ændringer kan være med til at flytte en del på klimaproblemet og bringe os tættere på en mere bæredygtig fremtid. Hvis du gerne vil blive mere bevidst omkring, hvilke muligheder du har for at vaske mere bæredygtigt i din dagligdag, så har vi herunder samlet nogle fokuspunkter.

Skru ned for temperaturen på din vask
Det gør en stor forskel, om du vasker på 30, 40, 60 eller 80 grader. Langt de fleste danskere vasker deres almindelige tøj på 40 grader, men det er ikke nødvendigt, medmindre det er meget beskidt. Der er mange muligheder for at købe koldvands vaskemiddel, der gør dit tøj lige så rent, uden at du skal have temperaturen op.


Drop forvasken
En vaskemaskine bruger i gennemsnit 44 liter vand, når du trykker på start. Den bruger dog mere end dette, hvis du vælger at køre længere programmer, hvor du også har forvask. Hvis dit tøj ikke er meget beskidt, så behøver du ikke at køre en forvask.

Brug dit tøj en ekstra gang
Der er meget tøj i dag, som sagtens kan klare at blive båret en ekstra gang. Du behøver ikke konstant at smide dit tøj i vaskekurven efter brug udover undertøj og strømper.

Kom forbi og hør mere

Hvis du gerne vil vide endnu mere om vores tøjstativer, så kan du finde informationer under hver produktside. Du er også mere end velkommen til at kigge forbi din lokale Biltema. Her står vores dygtige personale klar til at svare på spørgsmål og hjælpe dig med at finde et tøjstativ, der passer til dine behov. På denne måde er du klædt bedst på til at træffe den rigtige beslutning. Vi ser frem til at hjælpe dig.