Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2024. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Batteriladere

Du finder prisfornuftige batteriladere til både AA og AAA batterier hos Biltema. Der følger ready to use-batterier med opladeren - så du kan komme i gang med det samme og ikke skal vente på at dit batteri har ladet op efter at du har købt det. Desuden er du sikker på at have en lader og batterier, der passer sammen. Bruger du lader eller batterier, der ikke passer sammen, vil batteriet ikke lade og du risikerer at både batterier og lader bliver ødelagt.
AA og AAA er de mest brugte batterityper i husholdningen - til legetøj, lommelygter, elektroniske apparater m.m.
Ready to use - batterierne er opladede og klare til brug i pakken. De kan holde op til 80% af opladningen selv efter 6 måneder så længe batterierne ikke belastes. Almindelige genopladelige batterier mister op til 20% ladning på første dag og derefter ca 4% opladning om ugen ved opbevaring. Alle batterityper skal opbevares tørt og i stuetemperatur.
Biltemas batterioplader beskytter mod kortslutning og har sikkerhedstimer. De er nemme at bruge og du kan let se hvilken pol, der skal hvorhen - altså hvilken vej batterierne skal vende - så det ikke kan gå galt. Opladeren har en tydelig indikator, der viser om batteriet er ladet fuldt op, så det er nemt at anvende laderen. Vi anbefaler dog altid at læse manualen før du benytter batteriopladeren første gang.