Alt du behøver til camping og telttur

Alt du behøver til camping og telttur

Fuglekvidder, en solopgang over trækronerne eller en solnedgang ved havet. En telttur er dog meget mere end blot en naturoplevelse – det er også en mulighed for at tilbringe tid sammen med dine nære og kære og en chance for at få lidt fred og ro. Men en vellykket telttur kræver det rigtige udstyr, og vi har alt, hvad du skal bruge til campingturen!

Enkelt popup-telt

Hvis du gerne vil på telttur, men ikke orker at bøvle for meget med at sætte teltet op, er et popup-telt lige det, du har brug for!
Popup-teltet folder sig ud på få sekunder, og det er næsten lige så hurtigt at pakke ned igen. Du slipper altså for at bruge masser af tid på at sætte teltet op og kan i stedet bruge din energi på at opleve naturen.

Popup-teltet

Popup-teltet leveres i en smart opbevaringspose. Teltet har myggenet i inderdøren og er vandafvisende. Teltet er rummeligt og har god plads til to personer.

Nyttige ting til teltturen

Hvor meget campingudstyr du skal have med afhænger naturligvis af, hvor længe du skal være væk. Men det er altid en god idé at medbringe en vanddunk, som har plads til rigeligt vand. Et behageligt liggeunderlag er også rart at have med, så du slipper for at sove direkte på jorden. Om natten falder temperaturen hurtigt, også om sommeren, så det er en fordel at have en varm sovepose at krybe i.

62725

Og så er det jo altid godt at have lidt værktøj med, for man ved aldrig, hvornår man får brug for det. Campingværktøj, der er godt at have med, uanset hvor længe du skal være væk, er blandt andet et tændstål og en multifunktionstang.

Hvis du skal være væk i flere dage og har plads til at tage en god portion udstyr med, er et campingbord og stole en lille luksus, der er rar at have. Og hvis du har planer om selv at lave mad, er en gasbrænder eller et stormkøkken med gryde et must. Så kan du nemt lave mad til hele familien – hurtigt og godt! Husk også at medbringe et spisesæt med tallerkener og bestik, så I har noget at spise af og med.

Se vores brede sortiment med alt, hvad du skal bruge til campingturen

Oplad din elektronik

I dag har du sikkert også din telefon med på teltturen, og så er det en god idé at medbringe en powerpack, så du kan oplade den og eventuel anden elektronik, du har med!

Se vores sortiment af powerpacks och powerbanks

Komfort og store telte

Hvis du skal være væk i flere dage, er det en fordel at have et lidt større telt, hvor du får lidt mere plads, og hele familien kan sove sammen. Teltene er lette at sætte op og kan fyldes med komfort, så du sover godt. Invester i en luftmadras, enten med indbygget elektrisk pumpe eller med en separat manuel luftpumpe.

På en længere campingtur kan det også være både praktisk og hyggeligt at pakke en grill og lidt grillkul, så I kan grille sammen til aften. Sørg blot for, at I griller på steder, hvor det er tilladt.

62728

Tag brusebadet med ud i naturen

Her taler vi om et praktisk brusebad med en genopladelig pumpe, bruseslange og brusehoved, som du blot kan sænke ned i søen eller havet, eller i en spand med vand for den sags skyld. Tag det med, uanset hvilke planer du har denne sommer!

I skov og regn

Et tunneltelt er perfekt, hvis du skal ligge i telt i skoven eller på en mark. Det er nemt og praktisk og har soveplads til tre personer. Teltet har også godt med plads til oppakning og samvær. Hvis det regner meget på teltturen, anbefaler vi, at I forsøger at hænge en presenning op oven over teltet som ekstra beskyttelse mod regnen.
Hvis vejret er regnfuldt, kan vi også anbefale at pakke et par gummistøvler og en regnponcho.

Se vores udvalg af praktiske flotte telte

Benyt chancen til at fiske

Kan du godt lide at fiske, når du er på telttur? Vores sortiment passer til de fleste kompetenceniveauer, uanset om du er nybegynder eller fiskeentusiast. Vi har fiskeudstyr til både sø- og dybhavsfiskeri samt krabbefiskstænger til dem, der foretrækker det.

Se vores sortiment af fiskeudstyr

Relaterede artikler

5 tips til en lettere vandrerygsæk

5 tips til en lettere vandrerygsæk

Har du planer om at opleve naturen i vandringssporet? Husk på hvordan du pakker vandrerygsækken

6 fisketips til nybegynderen

6 fisketips til nybegynderen

Er fiskeriet en ny interesse for dig som du vil lære mere om? Så læs med her.

Vandaktiviteter og vandsport

Vandaktiviteter og vandsport

Der fi!ndes ikke meget der slår en fartfyldt dag med vandsport og aktivitet. Vi har alt du behøver