Fiskeudstyr for fiskeentusiaster

Biltema tilbyder et komplet sortiment i fiskeudstyr til alle fiskeentusiaster lige fra begynderen, der prøver put-and-take for første gang til den erfarne dybhavsfisker. Her er både udstyr til storfiskeren, der jagter kæmpegedder og til hyggepilkning fra bryggen i sommerferien. Du finder både samlede fiskesæt og specifikt tilbehør, så du kan købe lige nøjagtigt, det du mangler i din grejtaske - og mangler du grejtasken, har vi såmænd også den!  Her kan alle finde udstyr til deres foretrukne fiskeri.

Lystfiskeri er en dejlig hobby, hvor du kommer ud i naturen og kan koble helt af - glæden ved fiskeriet er dog ret afhængig af ordentligt udstyr. Derfor lægger Biltema stor vægt på godt fiskegrej, der opfylder dine behov, fungerer hver gang og holder. Vi synes dog også at pris spiller en vigtig rolle -  så har alle mulighed for at komme ud at fiske. Derfor skærer vi mellemleddene væk og køber ind direkte fra fabrikken og sælger varer under vores eget mærke. Så bestemmer nemlig selv at vi hellere vil give kunderne gode priser i stedet for at betale dyrt for mærkenavne. Resultatet er alt fiskeudstyr en fiskeentusiast kan ønske sig, i god kvalitet til en rimelig pris - og samlet på et sted.
Tag et kig på vores lystfiskersortiment og se om du får bid!

 

Biltemas fiskeudstyr

Hos Biltema kan du finde fiskeudstyr fra a til å - kig under de forskellige kategorier, eller brug søgefunktionen for at finde den vare du leder efter. Under den enkelte vare kan du finde nærmere specifikationer og beskrivelser. Der er meget at vælge mellem, så du kan altid få vejledning og gode råd. Du er altid velkommen til at spørge vores dygtige og vidende medarbejdere ude i din lokale Biltema.

Agn, blink og fluer
Her er alt, der skal til for at lokke fangsten til - blink, agn og fluer i alle typer og størrelser til put and take, kystfiskeri, havfiskeri, elv, å og indsø. Desuden finder du agnspand og kasser til blink, kroge og fluer.

Fangstbure, ruser og net
- til alt fra krebs til sild. Må fiskene gerne fange sig selv? Vil du heller sætte garn og ruser, kan Biltema tilbyde til både fersk- og saltvand. Husk at være opmærksom på regler for at sætte garn og ruser.

Fiskestænger
Du finder også en lang række fiskestænger til pilkefiskeri og trolling, kastestænger, stænger til predator, medestænger og juniorstænger - og selvfølgelig kan du også få en masse tilbehør til din fiskestang, så du kan sammensætte det perfekte setup til enhver lejlighed.

Isfiskeri
Der er noget helt særligt over isfiskeri, og det har Biltema selvfølgelig også udstyret til - både fiskegrej og isbor. Nyd en kold, klar dag på isen, mens du venter på aborren.

Personligt udstyr
For at få en vellykket fisketur er det vigtigt at der er orden på grejet og du har det rigtige udstyr med. Ordentligt tøj, waders og andet personligt udstyr som myggenet og en hat kan udgøre forskellen på succes og fiasko.
Hos Biltema finder du solbriller med god beskyttelse - også fra siden, waders, tasker, bokse og kasser til agn, fluer, kroge og alt det andet småudstyr gør det enklere at holde styr på dit grej.

Fiskesæt
Her kan du få lidt nemmere, hvis du ikke helt synes der er erfaringsgrundlag endnu til at vælge mellem alt udstyr, eller bare skal have et let sæt udstyr til lidt hyggefiskeri. Du kan vælge mellem rimelige fiskesæt i god kvalitet til forskellige typer fiskeri, så du hurtigt kan komme afsted og være sikker på at du har det mest nødvendige.

 

Lystfiskeri - love og regler

Lystfiskeri er en dejlig hobby - og for at passe på naturen og  bevare muligheden for en god fangst, er det vigtigt at overholde reglerne.

Husk at alle mellem 18 og 64 år skal have fisketegn i Danmark. Du kan købe og betale dit fisketegn online. Du må fiske gratis i mange søer i statsskove, samt ved kysten og på havet. Begge dele kræver fisketegn.

Overhold mindstemål og fredningstider og tag hensyn til andet vildtliv i området,hvor du fisker.

Tag også hensyn til andre fiskere og deres grej. Der er mange fiskepladser og god plads til alle fiskere i Danmark.

0 Søgeresultater