Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Hvordan bruger jeg et fiskeblink?

Du kan bruge fiskeblink til nærmest alle typer af fisk. Når du har besluttet dig for hvad du vil fiske efter, kan du gå i dybden med at finde det du skal have. Måske et der skal ligge stille eller være i vrikke for at fange fisken. Det kan være meget fangst-indbringende at fiske med blink. Det kræver dog lidt øvelse for at finde det blink der passer med farverne til det område man fisker i. 

Fiskeblink - Hvordan kommer jeg i gang med at fiske?

Går du med en lystfisker i maven?  Så er det nemt at finde det fiskeri tilbehør du mangler i Biltema. Hvis du ikke kender nogen i forvejen du kan fiske med, så kan du med fordel melde dig ind i en lystfiskerforening. I foreningen vil du kunne finde ligesindede, få tips om de bedste fiskepladser, det rigtige grej og fisketeknik. Derudover har man også typisk adgang til fiskevand, bådlån og rabatordninger. 

I Danmark er fiskeriet godt året rundt, da vi er et land med 7000 km kystlinje og et udvalg af ‘put & take’-søer rundt omkring i landet. Hvis du vil fiske i en sø eller mose i nærheden, hvor du er i tvivl om du må fiske i, så kontakt den lokale bondemand eller jordejer. Ved flere søer og åer skal du ofte hente fisketilladelser til at fiske i, eksempelvis ved at købe et dagkort eller melde sig ind i en forening.

Hvis du har spørgsmål til det eller har brug for vejledning til at finde det rigtige tilbehør til din næste fisketur, så står vi altid klar til at hjælpe dig. Så tag et kig på vores udvalg her på siden eller i et af vores varehuse rundt omkring i Danmark.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.