Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Få de rigtige fisk på krogen med et tackel

Det rigtige endegrej kan være altafgørende, når kampen mellem dig og fangsten skal afgøres. Skal du trække sejren i land? Et tackel er en vigtig allieret, når du bevæger dig ud på fiskenes territorium.

Du finder et stort udvalg af flotte modeller, som matcher alle typer af stænger.

Find et tackel til din fisketur

Den erfarne lystfisker ved, hvor afgørende det er at få det rigtige tackel med på turen. Har du pakket det bedste grej i tasken? Udvalget af modeller er stort – og med god grund. Det funktionelle grej kan anvendes til flere slags fiskeri, hvad enten du foretrækker søfiskeri eller kystfiskeri.

Kaster du linen i vandet efter makrel eller sild? Du kan fiske efter alle fisk, når du monterer det smarte endegrej på din stang. De mindre modeller er oplagte, når du vil have småfisk på krogen, mens de kraftige designs er perfekte til pighvar, aborre, laks og ørred.

Stort udvalg af godt grej

Fisker du allerede med tackel? Har du meget erfaring med en fiskestang, kender du med stor sandsynlighed allerede de mange fordele, der er fundet med at vælge godt endegrej i solid kvalitet.

Binder du dit eget udstyr? Mange lystfiskere foretrækker at bygge udstyret selv, så alle ønsker bliver indfriet. Det er bestemt en mulighed, når du fisker med denne type endegrej, men modellerne i vores brede sortiment kan også nemt indfri dine præferencer.

Du finder et stort udvalg af godt grej, der passer præcis til din fiskestang hos os. Foretrækker du dit fiskgrej med lysende perler eller skarpe kroge? En solid krog øger sandsynligheden for, at fisken bliver siddende på fanget, så du kan trække sejren sikkert i land.


Har du brug for ekstraudstyr til dit tackel?

De garvede lystfiskere ved, at alle kneb må tages i brug, når fiskene skal landes. Drømmer du om at fange fladfisk? Når du fisker fra en båd, er det oplagt at kombinere dit tackel med en efterløber, som lokker fiskene til sig.

Det er simpelt at montere det smarte ekstraudstyr, og effekten mærker du med det samme. Det tunge bly skal blot udskiftes med tackel og efterløber, så er du klar til at kaste linen i vandet.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.