Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Jig – gør din fiskeoplevelse bedre

Elsker du at gribe fiskestangen og smide snøren ud ved vandkanten? Så kan du sikkert bruge en jig til at optimere lystfiskeriet.

Her på siden finder du varianter til både jigfiskeri i hav og i sø. Vi har med andre ord gjort det let for dig at finde de hjælpemidler, der kan gøre din fiskeoplevelse endnu bedre. Søg i vores sortiment, og du skal finde fiskeudstyr til mange forskellige situationer.

Hvad er en jig?

En jig er et fiskeblink, der består af kunstige agn i blød gummi. Den skal simulere småfisk, krebsdyr og insekter, som skal bruges som madding.

Den er ofte udstyret med en enkelt krog, men kan også af og til have en trippelkrog. Den er anvendelig i ferskvand såvel som til saltvandsfiskeri.

Dans i vandet lokker fiskene til

Når du fisker med jiggen, kan du med små ryk få den til at danse hen over bunden. De små ryk simulerer godt en lille fisk eller krebs, der febrilsk forsøger at flygte. Du kan selv lave små ryk, men faktisk gør den det helt af sig selv. Derfor behøver du kun hjælpe til, hvis du ønsker, at de skal være endnu mere livagtige.

Det lokker fiskene til, uanset om du fisker efter sandart, gedde eller aborrer i ferskvand, eller du i stedet fisker efter helleflynder, gråsej og torsk i saltvand.


Vælg mellem mange farver og arter

På siden her kan du få fiskeudstyr og lokkemad i mange forskellige farver. Vi har sæt bestående af jigs i blå, grøn, orange og rød, så der er masser af farver til at lokke fiskene frem fra deres skjul.

Du finder også sæt, der specifikt er udformet til hav, så du får robuste modeller til at fiske efter havets stærke fisk som torsk, sej, hvilling, kuller eller andre havfisk.

Mangler du hjælp til at finde det helt rigtige fiskeudstyr? Vi hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige til din hobby. Vores team består af erfarne medarbejdere, der altid går den ekstra mil for at hjælpe dig godt i mål med de helt rigtige løsninger for dig.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.