Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Pilke – få havfisk på krogen

Når du står langs kysten for at få fangst på din fiskekrog, er en pilk et effektivt redskab til at optimere din fiskeoplevelse, og ikke mindst få noget på krogen.

For at sikre de lækreste fisk og den bedste fiskeoplevelse kræver det noget af dit fiskegrej. Derfor har vi hos Biltema samlet et nøje udvalg af fiskeudstyr, der dækker forskellige behov til dit fiskeri. Gå på udkig blandt vores udvalg her på siden.

Hvad er pilke?

Pilke er agn til havfiskeri. De findes i forskellige størrelser, farver og varianter, der ligner små fisk og andre havdyr. De er særligt effektive til eksempelvis at fange torsk, kuller, havkat og sej.

Du lokker fiskene frem ved at rykke i fiskestangen, så den lille simulerede fisk hopper over havbunden og efterligner småfiskenes adfærd. Desto mindre pilken er, desto mere livlig er den. Det kan være en fordel i flere tilfælde.

Synker hurtigt til bunden

Det er vigtigt at bruge agn, der er så let som muligt. Alligevel skal den kunne synke til bunds. Det fiskeriudstyr, du finder på siden her, har alle det tilfælles, at det hurtigt og effektivt synker ned til bunden.

Det nytter ikke noget, at maddingen hænger i vandoverfladen – det får du ikke mange fisk på krogen af. Pilke kan derfor være den helt rette løsning for dig og dit fiskeri.

Farverne er vigtige

Blandt fiskeriudstyret på siden her, finder du agn i forskellige farver, former og størrelser. Og farverne kan være afgørende for effekten af dit fiskeri.

Fisker du med en grøn variant, går du sjældent galt i byen i kystvand. Dog kan farvernes effekt skifte fra dag til dag. Det afhænger blandt andet af vejrforhold, vandets klarhed og andre omstændigheder. Derfor er det altid en god idé at have et bredt udvalg af forskellige farver med på fisketuren, så du kan prøve dig frem.

Mangler du hjælp til at finde det helt rigtige fiskeriudstyr? Grejet udgør en stor del af, om du får succes med at fange fisk eller ej. Derfor hjælper vi dig gerne med at få det bedste grej, der kan gøre din fiskeoplevelse endnu bedre.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.